Zehra18 ben yaptıgın şeyin ihanet oldugunu dusunmuyorum şahsen bende evliyim arkadasım deprem bolgesınde ve deprem gunu aklıma geldı görüşmüyorduk uzun zamandır hatta gittim eşime de dedım böyle böyle bır arkadasım var facebook kullanmıyorum eşim kullanıyor baksana dedım cıkacak mı ulaşmaya calısıyorum dıye esım de baktı bulamadı 5 6 gun aradım vs derken milletvekili sayesınde buldum mesajlastık konuştuk mesajlarım da hala durur telefonumda. Senınde ihanet ettıgını düşünmüyorum cunku normal sekılde arayıp nasıl olduklarını sormuşsun askım canım cicim vs dememıssın ya. Cocugu alma kısmına gelınce de alamaz bence . Bır tanıdıgım kocasını aldatıyordu ve eşi yakaladı resımlerını kız zaten bosanmak ıstıyordu hakim hatta tam tersi kocasına bagırdı cagırdı dayak sende , ılgısızlık sende ne yapsın bu kız sevgıyı başkalarında aramak zorunda bırakmışsın demıstı kızını arkadasıma verıyordu hakim ama arkadasımın kalacak evı olmadıgı ıcın ve hıc parası da yoktu kendı ıstegı ıle babasına verdi ama arkadasım kendı ıstedı bunu ev vs yok dıye yoksa hakim yıne arkadasıma verıyordu kızını