Poyraztaha30 TombulHatun park yatak dediniz de aklıma geldi bi sabah oğlum uyuyo banyonun kapısını tam kapatmadık sesini duyabilmek için birden kapı yavaşça açılmaya başladı sonra ağlama sesi yere yatıp bende yıkanmak istiyorum diye ağlıyodu oğlum 😂
TombulHatun Poyraztaha30 ahahah kıyamam annesi yıkanmak istemiş çocuk 😄 kızım park yataktan kendi başına çıkmaya başladığı an sanırım bizim duş serüveni sona erer 🤣🤣🤣
Morfinizim [silindi] canım sen buraya herkesi terslemek için mi geldin her konuda ters ters yorum yapıyorsun rahatsız oluyorsan neden burdasın? Hadi burdasın neden okuyorsun ?
Rumeysa0701 TombulHatun kizim kalkıp geliyor ondan korkmuştum telsiz yok ama telefon deneyeceğim teşekkürrler 🌸
Rumeysa0701 Org112 ☺️ evett ben de duymuyorum dustayken biz de çocuklardan sonra ilk defa deneyeceğiz 🤭
Rumeysa0701 Bsrkaya yaa ben de çok istiyorum ama çekiniyorum telefon iyi fikir herkes öyle yazmış insallah yasamam
Rumeysa0701 She_angel süper fikir teşekkür ederim canimm su sesi cocuklara gidip de uyandirmaz demi o kadar 🙈🤣
She_angel Rumeysa0701 içerdeki teli sessize al sulardaki Açık kalsın onların sesi gelir seninki gitmez