Rumeysa0701 Kızlar çocuktan sonra esiyle beraber duşa gireniniz oldu mu hic biz istiyoruz da uyanirlarsa duymazsak diye korkuyoruz banyoyla yattıkları oda karşı karşıya ama yine de cekiniyoruz size danışayım dedim yapan var mi
TombulHatun Rumeysa0701 telsizi banyoya alıp banyonun kapısı açık bırakıyoruz ama çocuk kendi yatağından kalkıp gelebilecek kadar büyükse kapıyı açık bırakmak riskli uyanıp ikinizi odada görmezse de korkabilir. Benim kızım 2 yaşında park yatağının fermuarı kapalı olur açıp çıkamaz rahatız o yüzden
Org112 Rumeysa0701 biz hiç denemedik çünkü normalini bile zor yapıyoruz çok sık uyandığı için 😂 ıslak ıslak o halde çocukla ilgilenmek istemem sanırım o an 🌝 tek çare telsiz sanırım Su sesinden çocukları duyacağınızi sanmıyorum bizimde banyo ve çocuk odası karşı karşıya ama ben dustayken dışardaki sesleri duyamıyorum.
Bsrkaya Rumeysa0701 Canım biz sürekli dusumuzu eşimle alırız ve hiç böyle birşeyle karşılaşmadık zaten uyanırsa ağlıyor bizim banyo yatak odasının yanında duyuluyor yani. Ama şuan böyle birşey başımıza gelmedi
She_angel Rumeysa0701 Canım telsiz ama yoksa ki bizde yok biz genelde wp tan int ten eşimden beni yada benden eşimi arayıp teli yanımıza alırız son ses açarız öyle dinleriz 💕
Poyraztaha30 TombulHatun park yatak dediniz de aklıma geldi bi sabah oğlum uyuyo banyonun kapısını tam kapatmadık sesini duyabilmek için birden kapı yavaşça açılmaya başladı sonra ağlama sesi yere yatıp bende yıkanmak istiyorum diye ağlıyodu oğlum 😂
Rumeysa0701 TombulHatun kizim kalkıp geliyor ondan korkmuştum telsiz yok ama telefon deneyeceğim teşekkürrler 🌸
Rumeysa0701 Org112 ☺️ evett ben de duymuyorum dustayken biz de çocuklardan sonra ilk defa deneyeceğiz 🤭
Rumeysa0701 Bsrkaya yaa ben de çok istiyorum ama çekiniyorum telefon iyi fikir herkes öyle yazmış insallah yasamam
Rumeysa0701 She_angel süper fikir teşekkür ederim canimm su sesi cocuklara gidip de uyandirmaz demi o kadar 🙈🤣
TombulHatun Poyraztaha30 ahahah kıyamam annesi yıkanmak istemiş çocuk 😄 kızım park yataktan kendi başına çıkmaya başladığı an sanırım bizim duş serüveni sona erer 🤣🤣🤣
Morfinizim [silindi] canım sen buraya herkesi terslemek için mi geldin her konuda ters ters yorum yapıyorsun rahatsız oluyorsan neden burdasın? Hadi burdasın neden okuyorsun ?
She_angel Rumeysa0701 içerdeki teli sessize al sulardaki Açık kalsın onların sesi gelir seninki gitmez