Polyannacilik bitterdelisi24 dolaylı yoldan anlatmis ama direk soyleseydi madem kiskancak halimiz yok bu kadr konusmazdik hzhshs😅
bitterdelisi24 Polyannacilik haha canım benim ya haklısın :) ama yorumlarınızı okuyup gittim cok komik tombulcumda az değil zaten masallah :)
Polyannacilik Ask_hosmus hayal dünyam çok renkli bu daha hicbirsey , korkma sal kendini bebeğimmmmmm dediğim andaaa vur banaaaggggghggg🥴🥴🥴🥴
_AnGeL_24___ papatya_ Ya o bendede oluyor ama neden oluyor çözemiyorum çok kötü yahu utaniyorum oyle olduğunda
downannesi papatya_ öyle diyorlar ama benim vajinam aşırı darmış hatta spiral takarken çok zorlandılar darlıktan dolayı. Ama bende de ses çıkıyor bazen.ben Çok pozisyon değiştirince olduğunu farkettim yani genişlikten olduğunu düşünmüyorum
Polyannacilik Ask_hosmus uf sorma beee tek bebeyle bitmisim tukenmisim fantezi hak getire , şimdi bana küfür edeceksin ben napayım diye hshsjsj farkındayım susup gidiyorum balım 🥴😅
Ask_hosmus Polyannacilik Sen tek bebeyle tükendin ben ne yapayım be yawrum 😅 3 canavarla akşama kadar savaştayız 😂 ölmediğime dua ediyorum 🤯😂😂
Ask_hosmus Polyannacilik Estağfurullah kuzum 2. De sende usta olursun ben ustalığı atladığımı düşünüyorum bordo bereliğe telfi ettim😂😂
papatya_ downannesi inşallah öyledir ya benimde spiral zor takıldı bana göre tabi çok kötü olmuştum uzun sürmüştü
downannesi papatya_ benimde zor takıldı valla oradayken pişman olmuştum 😂 doktor kendi dedi rahim çok dar ve yukarıda o yüzden zor takılacak diye iyice korkmuştum. Ama geçti gitti 5 ay oldu şimdi iyiyiz kendisi ile 🫣
LiTeraRy fatoss3456 cok icmistik sarhostum ve midem bulaniyordu adama sakso cekerken birden bir bastirdi o kötü mideyle adamın seyine ve üstüne kusmustum yedigim ictigim herşeyi 😁🤦🏽♀️