Petek beni yazın kızlar 8 ayda 10 kg aldım 60dan 70e çıktım şu an 69.800 üm 😆 bu da bana milat olsun ben de başlıyorum bugün sadece sarı mercimek çorbası içtim
Muhammedannesi44 Petek Hoyrat Keksever Nenis_33_ Kızlar özelden bana yazarmısınız grub kurduk wp sizide ekleyim💓
Petek ben hala mercimek çorbasıyla duruyorum bu arada eşim 9 gibi gelir barbunya pilav ve çorba yapmışstım tekrar çorba ve barbunya ile kapatırım günü
Muhammedannesi44 Petek Kız tek çorbayla durma kahvaltı vs yapsaydın keşke yumurta haşlama yeşillik filan öğlen çorbanı içerdin yoğurt kısma bişeyden az az ye sağlıklı ben öyle 17 kilo vermiştim herşeyden az yiyerek ve bol su ve spor💓
Petek Muhammedannesi44 canım benim kötü bi alışkanlğım var böyle gündüz bişey yiyesim gelmiyo bugün yine çorba içtim normalde midem bulanmasın diye bi iki ısırık ekmek zeytin alıp bırakıyorum midem almıyo akşam yiyorum yemeği bana kilo aldıran hareketsizlik ve abur cubur bağımlılığı 😶
Muhammedannesi44 Petek Ay o çok kötü ya bende öyleydim canım hayla var ama yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum 😬
Muhammedannesi44 mamacita Hadi inşallah hep beraber vereceğiz💪🏻💃 Canım grub kurduk wp katılmak istermisn sende🥰