Bsrkaya Efendindegilkolenim ee o zaman ne istiyorsun ? Hem diyorsun engelleyemiyorum. Hemde kocandan da olmuyorsun. Aklını başına al. Sen evli bir bayansın. Hemde kaç yıllık evli bir bayan. Bunlar hep şeytan vesvesesi. Millet ailesini kaybetti sende olan aileden kafan karışık. Yaa bilmiyorum kii sonumuz nereye gidiyor. Eşin ilgisiz mi sevgisiz desem çok mutlu bir evliligim var demişsin birdee. Kendinle celisiyorsun. Mutlu giden evliliğe bir insan niye kendini huzurunu kaçırıp çomak sokar ki ? Ne var ayrıca o sözde kafandan silemeyeceğin. Ağızdan çıkan iki yalan söz. Öyle dedi diye seni göklere çıkarmayacak. Eşinin degerini bil kıymetini bil silkelen kendine gel ve huzurla devam et 🌿
She_angel Efendindegilkolenim Ablacım engellemeyip ne yapcan yani onu anlamadım ben şuan engel at gitsin eskiler eskide kaldı evlisin lütfen yaaa
lingobircan1501 Efendindegilkolenim Eşin çok sevdiği eski sevgilisiyle mesajlaşsa nasıl hissederdin. Eşini seviyorsan onu kırmamalısın. Aklınızı toparlayıp Mutluluğunuzu korumaya çalışın..
Rosethorn Efendindegilkolenim Bence sil engelle ve konuyu kapat vicdanını dinle eşine yazık değil mi empati yap biraz aynısını sana yapsa kahrolurdun bence. Ayrıca kurulu düzenin seni seven eşin varmış sen de seviyomuşsun hayatının pişmanlığı olur 1 kerelik olsa desen kocanın suratına bakamazsın. Yazdıklarımı dost tavsiyesi olarak al lütfen.
Deli-hatun Efendindegilkolenim ben senin yerinde olsaydım bana çok yanlısı olan adamı değil bana gerçek sevgiyi gösteren adamı sevmeye devam eder onuda bir güzel engeller hayatıma aynı şekilde devam ederdim canım
fatimaaaa Efendindegilkolenim bu ne yaman çelişki. İnsan önce ne olduğundan ve ne yaptığından emin olmalı. iki arada bir derede kalmamalı. eski sevgilin ne yapabilir kral mı padişah mı? Huzurun yerinde ailenle mutluysan saçma saçma işlerle uğraşmazsın. Engeller geçersin. O eski sevgilin de şerefsizin tekiymiş ki evli bir kadına yazıyor.
kizilcaa Efendindegilkolenim Sizde öyle olabilicek olsanız ayrılmazdınız ayrıca çok yanlışı oldu demişsiniz bence silip engelleyin kafa fazla kafanıza girmeden
Vanilya_ Efendindegilkolenim aklından çıkar mecbursun çünkü güzel giden bir evliliğin var.Erkekler böyledir bugün yazar yarın unutur.Benimde sevgilim vardı mutluyduk bi tartisma oldu ayrildim sonra da eşimle sözlendim ve şimdi o eski sevgilim benim burnumun dibinde dukkan açtı.Bu bile benim umrumda değil seninde o laf umrunda olmasın.Bir insan neyse o olur değişmez hiçbir zaman engellemelisin eşini düşün kendini düşün kafanda dönüp duracak hiçbir şey yok seninle öyle olmak isteseydi o zamanlar çabalar çırpınırdı.Atı alan da üsküdarı geçmiş derler geçmişi kafanızda döndürmenize hiç gerek yok.🌸
cemilenl Eşin yaralarını sarabilmişki ki 7 8 sene olmuş kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme..emin ol ne yapıp yapamıyacağını da merak ediyor olabilir.bu kadar zaman nerdeymiş ve emin ol oldurmak isteseydin oldururdu zamanında
Bebegim2 Efendindegilkolenim Cevap dahi vermeden engellerdim. Eşiniz aynı şekilde cevap verseydi siz ne hissederdiniz? Eşinizi sevdiğinizi mutlu bir evliliğiniz olduğunu söyleseniz bile cevap vermeden direk engellemeniz gerekiyordu. Böyle düşünüyorsanız demekki hala ona karşı birşey hissediyorsunuz
HurremSultan Efendindegilkolenim Allah için milletin başını yakmayın ya nefsinize hakim olamayacaksınız kimsenin günahına girmeyin. Şimdi senin kocanın suçu ne ya karşında eski sevgilisini düşünen bir karısı var. Allah ıslah etsin böyle düşünceler davranışlar adamı katil eder