fatimaaaa Efendindegilkolenim bu ne yaman çelişki. İnsan önce ne olduğundan ve ne yaptığından emin olmalı. iki arada bir derede kalmamalı. eski sevgilin ne yapabilir kral mı padişah mı? Huzurun yerinde ailenle mutluysan saçma saçma işlerle uğraşmazsın. Engeller geçersin. O eski sevgilin de şerefsizin tekiymiş ki evli bir kadına yazıyor.
kizilcaa Efendindegilkolenim Sizde öyle olabilicek olsanız ayrılmazdınız ayrıca çok yanlışı oldu demişsiniz bence silip engelleyin kafa fazla kafanıza girmeden
Vanilya_ Efendindegilkolenim aklından çıkar mecbursun çünkü güzel giden bir evliliğin var.Erkekler böyledir bugün yazar yarın unutur.Benimde sevgilim vardı mutluyduk bi tartisma oldu ayrildim sonra da eşimle sözlendim ve şimdi o eski sevgilim benim burnumun dibinde dukkan açtı.Bu bile benim umrumda değil seninde o laf umrunda olmasın.Bir insan neyse o olur değişmez hiçbir zaman engellemelisin eşini düşün kendini düşün kafanda dönüp duracak hiçbir şey yok seninle öyle olmak isteseydi o zamanlar çabalar çırpınırdı.Atı alan da üsküdarı geçmiş derler geçmişi kafanızda döndürmenize hiç gerek yok.🌸
cemilenl Eşin yaralarını sarabilmişki ki 7 8 sene olmuş kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme..emin ol ne yapıp yapamıyacağını da merak ediyor olabilir.bu kadar zaman nerdeymiş ve emin ol oldurmak isteseydin oldururdu zamanında
Bebegim2 Efendindegilkolenim Cevap dahi vermeden engellerdim. Eşiniz aynı şekilde cevap verseydi siz ne hissederdiniz? Eşinizi sevdiğinizi mutlu bir evliliğiniz olduğunu söyleseniz bile cevap vermeden direk engellemeniz gerekiyordu. Böyle düşünüyorsanız demekki hala ona karşı birşey hissediyorsunuz
HurremSultan Efendindegilkolenim Allah için milletin başını yakmayın ya nefsinize hakim olamayacaksınız kimsenin günahına girmeyin. Şimdi senin kocanın suçu ne ya karşında eski sevgilisini düşünen bir karısı var. Allah ıslah etsin böyle düşünceler davranışlar adamı katil eder