Zaten böyle düzensiz oluyorum bazen 38 geçen ay 37 olmusum bazen 41doktora gittim bişey yok dedi 10 gün önce falan korunma konusunda eşim içeri girmiyor yüzeysel yani boşalma da vajinadan uzak bir yere ama stresten olmuyor diye umuyorum ( eşim le korunma konusunda anlaşamıyoruz prezervatif istemiyor bnde tehlikeye atamam çocuk istemiyorum şuan ) maydonoz suyu falan da içtim geciken var bu ay 🫣🫣
Adet gecikmesi
Dyguddn34
Ben normalde kontrol hapi aliyorum surekli kanamam oluyordu sonra haplarim bitince kanamam durdu bu surecte tam da yumurtlama gunu esimle birlikte olduk korunmasiz bi sekilde iki gun sonra acil ertesi gunu hapi aldim aksamina da kontrol hapina devam ettim suan ne kanama var ne bisey adet gunume de iki gun kaldi cok korkuyorum ya hamileysem diye😔
Anlıyorum canım inşallah olmaz diyim bnde stresteyim geldim.kan vermeye
Hoyrat kan vereceğim en son 21 ocakta regli oldum hala olmadı bişey varsa çıkar değil mi
Test negatif çıksa ertesi gün adet olursun bende öyle oluyordu 😃😃 kan tahlilini acilde yapacaktın 1 saat’e çıkardı
Sultandefne acilde verdim canım bekliyorum heyecan ve korkuyla
Dyguddn34 Ahaa bende öyledim başta sonuçlara baktım negatif negatif bi moralim bozuldu sonra bcg baktım yüksek rahatladım 😃😃 senin çıktımı
Sultandefne hala çıkmadı da ben negatif çıkmasını istiyorum Allah’ım olmayana versin 😊
Sultandefne acilde erdim sonucu bekleyemdim e nabiza düşmesini bekliyorumm
Dyguddn34 yok ben istiyorum kızımla birlikte büyüsün istiyorum zaten pek evden çıkmıyorum kardeşiyle birlikte büyüsün dedim hayırlısı artık
Hoyrat kan çıktı canım 0.01 yok gebelik ama hala adet olmadım
Hadibeee hala olmadım bnde stresten ölmek üzereyim maydonoz suyu falan içtim yok birazdan erken gebelik testi yapacağım inşallah çıkmaz
Hadibeee hiç bişey çıkmadı