Test negatif çıksa ertesi gün adet olursun bende öyle oluyordu 😃😃 kan tahlilini acilde yapacaktın 1 saat’e çıkardı

Dyguddn34 Ahaa bende öyledim başta sonuçlara baktım negatif negatif bi moralim bozuldu sonra bcg baktım yüksek rahatladım 😃😃 senin çıktımı

Sultandefne hala çıkmadı da ben negatif çıkmasını istiyorum Allah’ım olmayana versin 😊

Dyguddn34 yok ben istiyorum kızımla birlikte büyüsün istiyorum zaten pek evden çıkmıyorum kardeşiyle birlikte büyüsün dedim hayırlısı artık

Dyguddn34 evet çıkar canım kanda daha çabuk belli oluyor hamilelik hormonu ilk kana karışıyor cunki

zana keske 2 gun sonra degılde hemen ertesi sabahina alsaydiniz 2 gün sonra alinan hap korumaz ne yazikki

Hadibeee hala olmadım bnde stresten ölmek üzereyim maydonoz suyu falan içtim yok birazdan erken gebelik testi yapacağım inşallah çıkmaz

Dyguddn34 bana da dua et istemiyorum kızım çok ufak ya ard arda doğurdum artık kaldiramam

Hadibeee anladım inşallah bir an önce gelir seni çok iyi anlıyorum 😐😐 stre kemirdi beni