• +18
  • Bi bakar mısınız

Sinemsinem Bak kuzu bikaç fotoğraf attım sanada fikir olsun butarz jartiyerler hiçbi kadında kötü durmaz bence

Rouge Kötü yakalanmışsın🤭🤭Annen bişey dedimi peki😀

Rouge Allahtan şu poposu açık olan fotoda yakalanmamışsın 🙊🙈

Yasak_elma haahaha aynen sormam gereken bisey var mı dedi peride mi dedi evet dedim.biliyor o burayı hatta bahsettigim kişileri de tanıyor .profilleri karakterleri anlatıyorum sevdiklerimi ayrı anlatıyorum dkdk sen mi attın dedi yok dedim senin profilini yorumunu gosterdim direk yasak elma diye valla dkdkd güldü öğütler falan verdi öyle

Sinemsinem Askilotam ben ne kilolar gördüm hey heeey suan yine zirvedeyim hic zayif biri olmadim bende beyaz tenli sarisinim 173 boyum var evlenirken 85 89 civariydim 3 yil olcak evliyim 9 aylik bebegim var suan 96 kiloyum valla heeepiciğini giydim onemli olan senin kendine yakistirman esim gelmeden bir dus alirim once sonra saclar sonra koku hafif makyaj ne giyersen giy bebeksiiiin 🤩🥰🥰 Gobekde herkesde var alirken gobus kamufile eden modeller bak mesela jsrtiyerlerin ustu uzun olanlar var onlardan tercih et. Sen her sekilde guzelsin unutma eşinin ve evinin ışığı süsü biz hanimlariz ne yapsak olur sevgiler 💐😘🥰

Birmutlulukkutusu ay çok doğru söylüyorsun ya güzel yorumun için çok teşekkür ederim,💕kuzenim var 120 kilo falan bana o dedi ben bu halime bakmadan giyerim dedi ben onun yanında yavrusu gibiyim ama işte özgüven meselesi sanirim💖

Yasak_elma benimkiler bu tarzda hep gobek kismi kapali gogus acik olan var kapali olan var renkleri var ne istersen sekerim 🤗🙈💐