Kızlar feci kotu bi fiziğim var selülit çatlak ne ararsan. 70 kiloyum bacaklarımda kilonun çoğu boyum da 153. 4.5 senelik evliyim daha hiç jartiyer falan alıp giymedim çok hevesleniyorum ama cesarerim yok eşim jartiyer vücut çorabı vs seviyor anladığım kadariyla. Ben böyle vücudumu beğenmiyorum doğumdan dolayı göbeğim falan bayağı sarkık gibi ama geçen arkadaşım ne güzel fiziğin boşu boşuna kendini kotuluyisun dedi ama kendisi benden de kilolu o yüzden gözüne güzel gelmiş olabilirim.size sormak istediğim kaç gündür vücut çorabı, jartiyer falan bakıyorum ama eşim ne tepki verir çok mu komik olurum bilmiyorum bi fikir verin sizce ne yapmalıyım zaten çocuktan dolayı cinsel hayatımız uzun zamandır durgun. Arada sırada yapıyoruz o da gorev modundayiz. Bu arada noemalde renkli gözlü beyaz tenli kızıl sacliyim sadece kilom var 🥲
Bi bakar mısınız
Sinemsinem gerçekci olmak lazım. gecelik vs neyse de jartiyeri yakısan giysin. bende cok begenıyorum hosuma gidiyo ama bende giymedim :( göbegım var çünkü: kaş yapim derken göz cıkarmayalım: baska tarz fantazi seyler giyebilrsin
Bende hiç giymedim. Fizik isteyen birşey bence onun yerine geceliklere yönel
Sinemsinem kesinlikle giymelisin bence. Sen al bir dene belki senin de hoşuna gidecek. Eşinin hoşuna gideceğine eminim kalçaya kadar çekmezsin çorabı diz kapağının hemen üstüne kadar çekersin sıkacak olursa
Sinemsinem canım hiç kendini kötü etme sen kendini sev ki etrafında ki insanlar da sana senin gibi davransın canın ne istiyorsa giy eşin beğendiyse alıp alıp giyersin sevmediuse de başka şeylere yönelirsin kilo bende de var kiloyu takmayan yok ki 🤭
Sinemsinem kesinlikle bencede fiziği olan giymeli , 🥴🥴🥴 yoğun dekolteli elbiseler çok yakisabilir ama o tarz birşeyler bakarbilirsiniz
Sinemsinem jartiyer biraz abes durabilir ama mesela bir çok geniş kalıplı gecelik türleri var açık ve fanteziye giren onlar denenebilir valla ben 60 kiloyum 2 doğum yaptım göbek bende de var o Allahın emri artık🤦♀️
Hepinizin dedigine ben de katılıyorum ama acaba göbek kapatan daha kapali modeller tercih etsem yine de çirkin durur mu🥺
yaaa çok güzel.. herkes farklı farklı fikirler söylüyor ama kimse kimseye sen neden öyle dedin böyle dedin demiyo..
kaliteli insanlarız vesselam 🥰🤣🤣❤️❤️
Sinemsinem jartiyer bende hiç giymedim üstelik kilomda yok.Yani gecelik severim ama jartiyere desaretim yok.bence sende bu işe jartiyerle başlama çok güzel kusur kapatıcı gecelikler var babydolller var onlardan al giy çık eşinin karşına.Özgüvenli ol esinin karşında.Kendini begenmesen bile begenmediğini esine belli etme.Dimdik dur ezilip büzülme.Erkekler özgüvenli kadınları daha çekici buluyorlar
Sinemsinem bence, şöyle uçuş uçuş minicik tül gecelikler oluyor pileli onlardan bak ,hem göbüş kapanır hem sexi olursun,bu arada sen kendini kendine beğendir ki kocan da seni beğensin ,insan kendini beğenice çok güzel bir özgüven geliyor o yüzden ilk önce kendin beğen 😘
- Düzenlendi
Sinemsinem bebeğim bence bunları almalısın jartiyer yerine bu seni daha iyi hissettirebilir ben çok beğendim zayıf kilolu olmaksızın kadınlara yakışır bu tip gecelikler
https://ty.gl/644ewfxhhh
https://ty.gl/dh31abxeln
https://ty.gl/kh6l54vjej
- Düzenlendi
Canım ben jartiyer giymesini çok seviyorum. Ama hiç böyle biraz etli kilolarda giyen görmedim giyilemez mi ? Tabiki giyilebilir neden giyilmesin ki sen bir dene ayna karşısında kendini çok absürt hissedersen jartiyerli giymezsin. Veee cokk güzel babydoll fantezi kıyafetleri var bayıldığım onlara da bakabilirsin 🌸
Yasak_elma aaaaaa hemen giy çok şey kaybedersin dehşet güzel duruyor efso cekmecemde eksik olmayanlar listesinde
Polyannacilik boyum kısa, zayıfım ama basenim var,göbeğim hamileliklerimden dolayı çatlak, göğüslerim sarkık.Giyememem için çok nedenim varmişyaa🙄🙄🤦♀️
Yasak_elma saçmalama boy kısalığıni topuklu ile halledebilirsin kuzu göbeği kapatan jartiyerler var bence çok güzel olur
Polyannacilik göbeği kapatan jartiyer hiç duymadım görmedim kız nasık bişeymiş o bi bakayım hele😎
Polyannacilik böyle biseymi kız