prenses88 Arkadaşım hiç böyle düşünme kendini assagiya çekme moral olarak, ister istemez insan strese giriyor ama yaparsın inan hiç bir şeyi yok. Şuan çok yeni olduğun için alışma süreci sana zor geliyor. Ama aslında inan ki çok basit. Sadece tam olarak neyi yapamadın oraya odaklan sinyal vermeler mi stop mu ettirdin yoksa dubalara mı giremedin tam olarak sorun ne ? Belki o şekilde yardımcı olabilirim. Ve ehliyet işi kimine göre şans kimine göre beceri. Ben ilk ehliyet alacağımda daha 18 yaşındaydım ve nasıl heyecanlıydım seni anlayabiliyorum yanında müfettişler olması bile seni geriyordur şuan sadece ana odaklan stresli olmamaya kendini sakinleştirmeye calis bir papatya çayı iç. Ve bu bir araba diye gözünde küçült. Bu arada yaşın kaç canım ? Belki bunun vermiş olduğu etkisi de olabilirdi neden sordun dersen ben annemle beraber aldım ehliyeti ve benim annem mufettislerden çok çekiniyordu hocadan bile çekiniyordu tek sorun buydu ve bu bile araba sürmesine yansıyordu. Sorunu çözdük vee ehliyeti çok şükür tek seferde aldi. Mesela senin yapamadığın nokta neresi tam olarak 🙏🏻