Yasak_elma biz bunların önüne geçemeyeceğiz ama ne yapabiliriz. Bir çocuğa telefon vermek kisitlanabilir gözlem altında olarak, ve dini acidan çok etkili yetistirmemiz gerekiyor. Benim düşüncem 3 yaşına geldiğinde yavaş yavaş bu şekilde eğitim vermek olacak ve bunları bu çocuk bir şekilde görecek ilk önce en güvendiği kişiden benden bilsin. Ben onlara bu tarz şeylerin seytanice olduğunu anlaşılır bir dille anlatmayı düşünüyorum. Din ile butunlestirdigim de kafasındaki puruzlukler kalkicaktir. Vee onlar herşeyi çok iyi anlıyorlar zaten, bir çocuğun en tehlikeli dönemi ergenlik donemidir. Ben bu çocuğa bu bilgileri erken yaşta verirsem ergenlik dönemindeki krizleri daha az atlatmış olurumm 🙏🏻 tabiki kendisini tanıyacak bazı şeyler görecek bunun önüne hiç bir şekilde geçemeyeceğim bunun bilincindeyim ama ne yapicamm bunları bilmesi vee durmasi gerektigi yerde durmasını sağlayabilirim ileri boyutta olmamak şartıyla sapkınlık düşüncelerini tamamen engellemek için. Eğer bunun bilinci olursa zaten o kendini hayır bunu yapamam. Ya da şunu yapabilirimm gibisinden yonelticektir. 🙏🏻 Vee inşallah hayalim sürekli bir aktivite içerisinde olması. Bunun için çaba sarfedicemm ben ona anlattığımda o blu çağına geldiğinde ne demek istediğimi anlayacak ve daha az Hasar almış şekilde atlatırız inşallah 🤲