Kızlar kaynanamdan ayrılıcam beyaz eşya almam lazım hangi marka önerirsnz ben Vestel çok uygun buldum ama etraftakiler kötü diyor lütfen bakın
Beyaz eşya
Kimse yokmu ya lütfen cevap verin
Bosch ve Arçelik 👌🏻
Nazikra bosch, siemens denmis zaten. Bunlara ek olarak electrolux u de dusunebilirsin. Cok reklami yapilmasa da muazzam kalitede urunler cikariyo.
Nazikra bosch ve samsung bence
6 yıldır Siemens kullanıyorum bütün beyaz eşyalarımı,çok memnunum
Arçelik bütün beyaz eşyalarım gayet memnunum
Nazikra annem yıllardır bulaşık makinesi bosch, çamaşır makinesi ve buzdolabi arçelik kullaniyor. Daha hic tamire gitmedi desem nazar değmez inşallah.
Benimde çamaşır ve bulaşık makinem samsung, 5 senedir kullaniyorum, çok memnunum, buzdolabım beko, ankastre setim vestel ,hepsinden çok memnunum
Ama beyaz eşya vestel alma. Kız kardesim 1 sene olmadi daha evleneli, çamaşir makinesi vestel ve geçen ay bozulmuş, 🤷🏻♀️ yaptirmışlar ama memnun değil, bir daha bozulursa samsung alacam diyor.
Nazikra Profilo kesinlikle
Nazikra çamaşır makinemde bulaşık makinemde Hotpoint Ariston’du çamaşır makinem kızımın sayesinde bozuldu sürekli kapağına otuyodu makine çalışırken kapak kilidine su gitmiş ana karta kadar yandı servisi çağırdım 2 haftaya yakın serviste durdu yapıldı dediler bağladılar 1 saat sonra çalıştırabilirsiniz dediler dediklerini yaptım yine bozuk kapı kilidi uyarısı verdi tekrar servisi aradım gelip baktılar ama yapamadılar tabi beceriksizler ama bulaşık makinemi 5 yıldır kullanıyorum memnunum çamaşır makinesinide eşim Arçelik aldı ondanda memnunum 1 yıl olucak alalı