Carpediem3344 Rabiayakup aynı benimde ayın 6 7 ve 8 silik cikti 9 ve 10 tam kirmizi cıktı bu gunleri degerlendirdik ama Rabbim bilir inşallah bu ay son olur Allahm isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Ariel Rabiayakup ovülasyon testi kullanmıştım günleri değerlendirdik normalde de gün aşırı olur zaten ama olmamıştı büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay kullanmadım. Biraz önce test yaptım adetime 3 gün var ve çift çizgi çıktı. İnşallah hamileyimdir🥹
aykirikadin insanı strese sokar.yeme içmeden keser.önermem açıkçası. ama ov.kullanan hamile olan çoktur. sanada haýirlisi olsun.
Ariel Rabiayakup amin inşallah🙏 kan testi yaptırdım çok şükür hamileyim 🥹 dua edin lütfen inşallah sağlıklı ilerler herşey yolunda gider inşallah 🙏
Seraymesut35 Rabiayakup gebelik testi gibi ama ilk idrarla deil 2 saat sıvı almadan saat her gün 11 de yap her gün aynı saatte yapmalisin
aykirikadin Ariel Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Sabir ve şükürle hayata devam..
Rabiayakup Ariel inşallah canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bize de dua et lütfen 🥺
Pullubiber dilaraakkaya ben kaldım. Kalan bir sürü kişide var. Sabırla denemek stres olmamak gerekiyor
dilaraakkaya Pullubiber tessekür ederim yok bende adet olmadim daha hamile olma olasiligimi düsünüyorum sonra diyorumki kendi kendime gecikmis olabilir heveslenmek istemiyorum