Kızlar siz olsaydınız ne yapardınız ? Lütfen empati yaparak cevap verir misiniz ?
İki üç gün önce işe giderken eşim ablasının doğum günü olduğunu ve diğer ablasıyla oraya gideceğini söyledi .Ama doğum gününe geçmeden önce diğer ablası birlikte yemek yiyip tek araba gidelim demiş ve eşim bana bu şekilde söylediğinde bende birlere de onun arabasıyla gidin dedim .ablan da biraz adam kullanıyo dedim .1ay boyunca zeytine bizim arabayla gidildi kendinde araba olmasına rağmen .Mandalinaya gidildi yine bizim arabayla .Çocukları futbol okuluna gidiyo arada benim eşim gidip alıp geliyo .Bu söylediğim kişinin kocası başka biryerde çalışıyo aynı memlekette değil ve aldığı maaş bizim iki katımız .Bizim bi arabamız var başka birşeymiz yok .Kendinin hem 40 bin geliri hem evi hem arabası herşey var yani muhtaçlık bir durumu yok .Bende eşime böyle söyleyince özür dile falan dedi bende düşüncem yüzünden senden özür dileyemem dedim .Adam kullanıyo başka birşey değil dedim .bu olayın akşamı işten çıktım son dolmuşta kaçtı ben evime 40 dk yürüdüm ve yürüdüğüm yerler ciddi anlamda çok tenha yerler.Bende dedim ki ben kaldım gel al geri gidersin dedim taksiyle git ben gelemem dedi gelmedi .Ertesi günü yine kaçırdım yine yürüyorum ama bir yandan aradım ve dedim ki sen bu saatte beni yürütüyor ve gelmiyorsan hayatımda sana ihtiyacım yok dedim .Akşm eve geldim sinirlerime hakim olamayıp kavga ettik ama ben sinir krizleri geçirdim ne demek ya özür dileseydin gelirdim ne demek ben düşüncemde özgür değil miyim ? Eve beni komşumla kocası getirdi bu arada çok zoruma gitti .git falan dedim bugünde işte valiz getirmiş doldurdu ama ağlıyo hüngür hüngür .son krz yatağımda yatayım falan dedi bende yat öyle git dedim işte apartmanda bağıra bağıra ağladı ve gitti.Bu olaydan birkaç ay önce ben sigara içerken yakaladım ve ben buna inanılmaz karşıyım yalan söyledi sonuç olarak onu bile affettim .Keşke affetmeseydim çok pişmanım .(unutmadan mandalinaya giderken bizim arabayla gidemeyecekti artık eşim işe başladığı için bende gidecektim ablası hiç bana birlikte gidelim diye teklif etmedi eşim söyledi götürürmüsün diye )Sizce ne yapayım