Hayırlı kandiller dilerim.Acik öğretim kayıt oldum lise dışardan bitireceğim. Oyle birden heves geldi okmak istiyorum. kendi ayaklarımin üzerinde durmak ve daha çok bilgi edinmek istiyorum. fakat kendime güvenim yok ortaokul giderken derslerim acayip kötüydü.Ve ben birşey okuduğum zaman,da kafam almıyor yapamam diye hep düşünüyorum kendimi yetersiz tembelin tekiyim diom şuan kitapları aldım kızımın uyuması bekliyor um ders çalışacağım eşim senin hevesin geçer çalışmaz sin yapamaz sin vs.dalga geçercesine sen okullu mu oldun dio benim dersleri daha iyi anlamam için ne yapmam gerekiyor of ya k.b şimdiden.

Kismh1234 valla eşine inat yapıp daha cok hırslanman gerek aslında. Akşamları kızını uyuttuktan sonra YouTube’dan videolar izleyebilirsin test kitapları alabilirsin

Nefedukaa cevapları kitapların arkasında var okuyup sonra cevapliyacagim da işte insanda heves birakmadi.

Kismh1234 sen eşine neden bakıyorsun ki onun öyle demesi senin daha çok derslerine asılmana sebep olsun. Ayrıca kafam almıyor da deme derslere odaklandıkça kolay gelecektir eminim.

Kismh1234 zihnin hangi saatlerde daha iyi algılıyor bunu anlamaya çalış kimisi sabah insanıdır kimisi gece. Elbette ki çocukla o saati tutturmak zor olabilir ama denk gelirse denemiş olursun. Hafıza teknikleri videoları falan var ise yarar mı bilmem ama sürekli kendine yapacağım anlayacağım diye telkinde bulun. Beynimiz söylediklerimize inanır yapamam edemem laflarını bir kenara bırak. Eğer bırakmazsan eşin de eminim demek ki heves değilmiş deyip en azından heves kırıcı bir şey demeyecektir. Kendine güven hiçbir eksiğin yok geç değil 🌹

Kismh1234 aayy böyle insanlar var mı ya gerçekten? Çok tuhafıma gidiyor. Niye kendini bu kadar alcaltiyorsun ki ? Yani bunu sana kocan değil sen kendine yapıyorsun ! Yazdıklarından bile anlaşılıyor dirayetli olmadığın, sadece ders çalışmak mevzu yanlış anlamadım umarım ? Lütfen kendinize bunu yapmayın yani bir seminere katılın kendinizi geliştirin, sürekli aynı noktada sabit kalmayın. Kurslara gidin bakın zamanla acılacağınızı göreceksiniz. Sonra bu post açtığınız aklınıza gelip kendinize güleceksiniz ben ne yapmıştım diyee akşamları çocuğunu uyuttuktan sonra dingin bir kafayla çalış yani kendine bir rutin oluştur. Ben evlendikten sonra 18 aylık kızım varken elime (Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi) belgemi aldım sadece cabaa gerekiyor emek gerekiyor istemek gerekiyor vee ne olursa olsun sabırlı ve azimli olmak gerekiyor en ufak zorlukta yok ben yapamicam diye bırakmamak gerekiyor

Kismh1234 Eşine inat hırs yap bir kere de anlamadıysan 10 kere oku okulda da sana yardımcı olurlar zaten, eşinin seni desteklememesi çok üzücü olmuş Allah kolaylık versin