TombulHatun Polyannacilik ben bile eskisi kadar aktif değilim eski tadı yok ama olsundu siz varsınız arada iyi oluyor ☺️
cemilenl cemilenl Aksi olanlar da var tabi hızlı olmak güzel.birşey değil uzun süreçler her daim mutlu eder ama hızlı sevenlerde var zevkle ve renkler değişmez..
HurremSultan Bsrkaya kız ne alaka sanki adamın kakasini yedikvxsgxhx ben sevdiğim müddetçe izin veririm. Bazen vücutum qciyor en başta diyorum eşime isirma sıkma beni diye yapmıyor. Ama eğer öyle değilse ben istiyorum zaten. Canım yanınca daha çok zevk alıyorum mesela. Yani saygıyla alakasi olduğunu asla düşünmüyorum. Sevgiler😅😘
Bsrkaya HurremSultan herkesin kendi görüşü canım 🤷🏻♀️ bu ileride çok değişik farklılar doğurabilir ama sizin de bunyeniz alısmıs kakasını yemezsin ama şey ederken dayagini yersin işte 🤭 tabiki canım acidiginda soylemelisin neysee sex hayatinizda bol dovusmeli sexler 🤍
Polyannacilik TombulHatun kesinlikle bende öyle 3 5 kişi var diye işte iki makara yaparız ümidiyle takılıyorum 🥰❣️
aykirikadin Eşim Kuyumcu,sert severiz meslekle alakalı değil… kaç tane arkadaşım var eşleri asker,polis,güvenlikçi..şeyleri bile kalkmıyor sexin tadına varanlar anlar..
Eskobar TombulHatun aaa olurmu öyle şey asker çatışır gibi marangoz testere gibi öğretmen anlatır gibi polis olay yeri inceler gibi muhasebeci hesap yapar gibi çatur çutur (bak sana da değindim😂) doktorda muayene eder gibi şey yapar litfen ama litfen bilmediğimiz konular hakkında konuşmayalım😂😂😂
TombulHatun Eskobar ahahah muhasebeciyi atlamaman çok mutlu etti ☺️ ben cahil kalmışım mesleklere göre ayrıldığını bilemedim 🤣