Merhaba kızlar bu olaya nasıl başlasam bilmiyorum küçüktüm başıma bir taciz olayı geldi amcamın oğlu ablamın eşi oluyor kendisi eniştem yani zamanında yanlış anladın diyip kapandı üstü susturuldum çocuktum bişey diyemedim ama şimdi 6 yıllık evliyim 2 çocuğum var konu yine gündeme geldi ablam da eniştem de yapmadı yapmadım diye beni yalancı çıkarıyorlar hani ben unutmaya çalışıyorum o zaten ayrı bir olay ama bir de yalancı konumuna düşmek çok çok kötü gerçekten kötü annemde bana ablana herşeyi anlat ablan anlasın diyor ama zaten biliyor bu kadın ben daha ne anlatayım utanıyorum çekiniyorum elimde değil üstüne üstlük bu sefer abim de öğrendi o da ayrı bir üzüyor benim şu anki düşüncem ablamı arayıp sen hala kocana inanıp beni yalancı olarak görüyorsan bşr daha asla görüşme diyip konuyu kapatmak istiyorum ama nr yapsam kafam karışık ekstra eşim de bilmiyor anlatsam mı ona bilmiyorum biraz karışık yazdım biliyorum ama kafam allak bullak sizce ne yapmalıyım ben

3oda1salonmide şimdiden yazan yorum yapan fikir veren herkese çok teşekkür ederim kafanızı ağrıttı ama umarım beni anlarsınız

Çok katılıyorum ciceklerdeye bu zamana kadar nasıl iç içe oldunuz görüşmeler devam etti. Annen ablama anlat diyor ama annen birşey yapmıyor. Ve böyle bir konuda yalancı çıkmak nedir 🤷🏻‍♀️

3oda1salonmide o insanı evine alman hata. Ablan evlilik yaparken yok muydu bu mevzu nasıl bu evlilik oldu onu da anlamadım. Bence eşinle de konuşmalısın. Bir gün duyduğunda anlatmadığın için seni suçlayacak. Ablan inanmayıp eşini seçiyorsa ablaysa da abla görüşme derim.

Hayatt123 ablam evliydi bu olay olduğunda ne yapacağımı şaşırdım elimden geldiğince zaten bir araya gelmemeye çalışıyorum ama kimse anlamasın aman yuvası yıkılmasın bahanesi ile kapatıldı herşey

3oda1salonmide evlenip yuvanı kurmuşsun, böyle bir olaya rağmen ailenin o adamla görüşmesi ablanın evliliğine devam etmesi. Eşine nasıl anlatacaksın peki bu durumu bence hiçbiriyle görüşme artık annende sessiz kalmış

3oda1salonmide yaa görüşme..::: ablanı sil yani sil öyle abla olmaz…. kocasına başlatmasın gercekten bazı insanlarw küfür edesim geliyor elit kişiliğimi bozmak istemiyorum…………..
        görüşme hiçbiriyle lütfen ablanda dahil. sana inanmayan kim varsa çıkar hayatından

3oda1salonmide yaşınız küçükmüydü ki yanlış anladın diyorlar ki küçük olsanda bunun yanlış anlaşılması söz konusu olmaz. ben ablamı da yok sayardım bişey yapmayan ses etmeyen herkese de kırılırdım

3oda1salonmide kocanın yerinde olmak istemezdim. Madem sakladın ve görüştünüz ailecek birden bağları kopar ve görüşme. Anladığım kadarıyla ablan da kocasına inanıyor

bitterdelisi24 içimde öyle bir kırgınlık varki anlatamam bugün konuştuk inanmıyorum değil de belki de yanlış anladın algıladın falan dedi ortada yanlış anlaşılacak hiç bişey yoktu dedim bende

Hoyrat 11 yaşında falandım o zaman anlamadım geç anladım hemen söyledim ama ablam kapattı işte üstünü