Cicekliperde malesef ki öyle hala kocasına inanıyor çocukların üstüne yemin ediyormuş falanmış filanmış bende hiç bişey yok gibi davranıp bağışı koparmayı düşündüm
Taciz acil yardım kızlar
3oda1salonmide ne bağışı
Cicekliperde yanlış yazmışım acele ile ya tüm bağımı yani
3oda1salonmide bence uzak durun ablanız ve ailesinden
Canım çok Geçmiş olsun.
Elbette olayın içinde sen varsın,ablan var,enişten var.Aileler var,zaten tamda önemli kısmı..
Çok zor durum senin için,bizim vereceğimiz nasihat ve destek seni mutlu etmez.
Şimdi olay sen daha küçükken olmuş ve sen uzun bir ara sonra ifade ettiğinde kimse sana inanmaz.
Enişte yapmışsa ki iftira zor birşey bunu yapmadım,diyor.
Sen zamanında bunu ıspatlayacak şekilde ortaya çıkaracaktın..
Şimdi olayı tekrar ortaya koyman,seni aileni eşini ciddi bir olayın içine çeker..
Enişten yapmışsa ki kesinlikle erkeklere güvenmiyorum..sen bir şekilde onu oltaya getirip ıspatlasan,ablan ve ailen eşin sana güvenir,enişten ve ablanda hakettiği cezayı alır.
Psikoloji destek ve terapi almanı öneririm.
Allah yardımcın olsun..
3oda1salonmide tacizin nesini yanlıs anlıcaksın kim:( ah ya.. umarım uzak durursun onlardan 🤷🏼♀️
Hoyrat en mantıklısı o açıkcası ya
aykirikadin zamanında da söyledim ispatladım sözde ama ablam onda bile kocasına inandı çocuktum anlamadım ama zamanında söyledim zaten bu olayı sadece bugün açılmadı yani
bitterdelisi24 bende bunu dedim yanlış anlayacak bişey yoktu ortada dedim ama anlamıyor işte hala kocam diyo çocuklarının üstüne yemin ediyormuş güya onun yoğurt beyaz dediğine bile inanılmaz ya
3oda1salonmide kocam da kocam../ alsın kocasını tepe tepe kullansın. senden uzak olsunlar
bitterdelisi24 kesinlikle Öylr bu tavrı da tuhafıma gidiyor ne kadar güvensende bu aldar ısrara insana şaşar beşer dersin ya yok kocam kocam bıktık resmen en iyisi mesafe mesafe
@3oda1salonmide ah be herkes anne olmamalı 11 yaşında bir kız çocuğu nasıl inanmaz nasıl ortaligi ayağa kaldırmaz akıl alır gibi değil ben senin yerinde olsam hiç biriyle konuşmam tüm kapıları kapatırım birde şikayetçi olurum böyle birseyin üstü kapatılamaz hele cocukmuşsun bu adam cocuk sapığı bildiğin affedilemez Allah yardimcin olsun çok zor güçlü ol sesini çıkar kendini ezdirme biz kadınların içinde çok farklı bir güç var kendine inan 😭
3oda1salonmide inşallah senin için en doğrusu bu olur. ablanda olsa bazı insanlar yokken daha iyi
Elifdurununannesi ben gerçekten bilmiyorum aklım almıyo annemin şu an bu konuyu açması bile vicdan rahatlatmak istemesi biliyorum ama işte vicdanım el vermiyor herkesi kestirip atmaya kuru yanında yaş hesabı olan kişiler var
bitterdelisi24 çok doğru çok teşekkür ederim