Cicekliperde malesef ki öyle hala kocasına inanıyor çocukların üstüne yemin ediyormuş falanmış filanmış bende hiç bişey yok gibi davranıp bağışı koparmayı düşündüm

Canım çok Geçmiş olsun.
    Elbette olayın içinde sen varsın,ablan var,enişten var.Aileler var,zaten tamda önemli kısmı..
    Çok zor durum senin için,bizim vereceğimiz nasihat ve destek seni mutlu etmez.
    Şimdi olay sen daha küçükken olmuş ve sen uzun bir ara sonra ifade ettiğinde kimse sana inanmaz.
    Enişte yapmışsa ki iftira zor birşey bunu yapmadım,diyor.
    Sen zamanında bunu ıspatlayacak şekilde ortaya çıkaracaktın..
    Şimdi olayı tekrar ortaya koyman,seni aileni eşini ciddi bir olayın içine çeker..
    Enişten yapmışsa ki kesinlikle erkeklere güvenmiyorum..sen bir şekilde onu oltaya getirip ıspatlasan,ablan ve ailen eşin sana güvenir,enişten ve ablanda hakettiği cezayı alır.
    Psikoloji destek ve terapi almanı öneririm.
    Allah yardımcın olsun..

aykirikadin zamanında da söyledim ispatladım sözde ama ablam onda bile kocasına inandı çocuktum anlamadım ama zamanında söyledim zaten bu olayı sadece bugün açılmadı yani

bitterdelisi24 bende bunu dedim yanlış anlayacak bişey yoktu ortada dedim ama anlamıyor işte hala kocam diyo çocuklarının üstüne yemin ediyormuş güya onun yoğurt beyaz dediğine bile inanılmaz ya

@3oda1salonmide ah be herkes anne olmamalı 11 yaşında bir kız çocuğu nasıl inanmaz nasıl ortaligi ayağa kaldırmaz akıl alır gibi değil ben senin yerinde olsam hiç biriyle konuşmam tüm kapıları kapatırım birde şikayetçi olurum böyle birseyin üstü kapatılamaz hele cocukmuşsun bu adam cocuk sapığı bildiğin affedilemez Allah yardimcin olsun çok zor güçlü ol sesini çıkar kendini ezdirme biz kadınların içinde çok farklı bir güç var kendine inan 😭

Elifdurununannesi ben gerçekten bilmiyorum aklım almıyo annemin şu an bu konuyu açması bile vicdan rahatlatmak istemesi biliyorum ama işte vicdanım el vermiyor herkesi kestirip atmaya kuru yanında yaş hesabı olan kişiler var