HurremSultan sende baya vermişsin canım ya valla
Gecelik
She_angel bende aşırı yemiyorum qma şekerim düşüyor sanki tatlı çok yiyorum 🥺🥺 birde bütün gün kismetse olur izliyorum onlari görünce daha da canım sıkılıyor daha 21 yaşındayım eski fiziğimi özledim biran önce zayıflamak istiyorum🥺🥺
She_angel 17 kilo verdim de işte birkaç kilo geri aldım ya😅😅
HurremSultan ayy bende 20 yaşındayım valla dikkat etsen verirsin balım ya önemli olan dikkat etmek bence beni bide çocuk çok yoruyor ondan dolayı hep stabil benim
HurremSultan oruçlar geliyor verirsin bence ya
She_angel enziruyorum ya tutamam galiba hakkına girme diyor eşim aç kalınca azalıyor çünkü 🥺
- Düzenlendi
Gulsum12 canım ben gecelik sütyen külot takımı üç çamaşırı türü şeyler satıyorum istersen yardımcı olabilirim size😊🥰 Pierre Cardin mioore markalarını
Aysegullgeldii1 tabi olur🥰
HurremSultan orasını bilmiyorum ben canım o senin bileceğin iş tabiki 💕💕
Gulsum12 Instagram aysegullgeldii1 yazarsan her konuda yardımcı olabilirim
Babyface ben ordan almıştım halada öyle eşim simdi kendi alıyor bakipta 😁😂
She_angel siz küçükken emzirdiniz mi azalır ni sütüm acaba ya🥺
HurremSultan ben 6 ay emzirdim ya sanmıyorum azalacağını sahurunu güzel yersen akşam yemeğinde de süt yapan şeyler yersen bişi olmaz ya
She_angel bi kaç gün deneyeyim en azından diyorum zaten 2 senedir tutamiyorum🥺 dediğin gibi yapayim bakalım
HurremSultan aynen canım öyle yap anlarsın zaten sütünün durumunu o sırada
HurremSultan kız maşallah üste üste doğurmuşsun işte biraz kilo olabilir gerçekten Yemen’e dkkat edersen verirsin takma bende 23 yaşındayım 2 çocuğum var benimde küçük daha 3 aylık değil bende 77 kiloyum veririz zamanla
Dunya inşallah can benim. Qrtik kulo vermeyi geçtim bari daha fazla kilo almayayim kafasına girdim. Hamile kaldığım kilodayim şuan zaten ama evlendiğimde aldığım o kiloyu vermek istiyorum. İnşallah veririm🤭🤭🌸