She_angel bende aşırı yemiyorum qma şekerim düşüyor sanki tatlı çok yiyorum 🥺🥺 birde bütün gün kismetse olur izliyorum onlari görünce daha da canım sıkılıyor daha 21 yaşındayım eski fiziğimi özledim biran önce zayıflamak istiyorum🥺🥺

HurremSultan ayy bende 20 yaşındayım valla dikkat etsen verirsin balım ya önemli olan dikkat etmek bence beni bide çocuk çok yoruyor ondan dolayı hep stabil benim

She_angel enziruyorum ya tutamam galiba hakkına girme diyor eşim aç kalınca azalıyor çünkü 🥺

Gulsum12 canım ben gecelik sütyen külot takımı üç çamaşırı türü şeyler satıyorum istersen yardımcı olabilirim size😊🥰 Pierre Cardin mioore markalarını

HurremSultan ben 6 ay emzirdim ya sanmıyorum azalacağını sahurunu güzel yersen akşam yemeğinde de süt yapan şeyler yersen bişi olmaz ya

HurremSultan kız maşallah üste üste doğurmuşsun işte biraz kilo olabilir gerçekten Yemen’e dkkat edersen verirsin takma bende 23 yaşındayım 2 çocuğum var benimde küçük daha 3 aylık değil bende 77 kiloyum veririz zamanla

Gulsum12 trendyolda fantezi giyim var oraya bak bodysuitler güzel olabilir zayifsan vücut çorapları veya hatlarını ön plana cikartacak vücut aksesuarlari

Dunya inşallah can benim. Qrtik kulo vermeyi geçtim bari daha fazla kilo almayayim kafasına girdim. Hamile kaldığım kilodayim şuan zaten ama evlendiğimde aldığım o kiloyu vermek istiyorum. İnşallah veririm🤭🤭🌸