Deli-hatun Sinemsinem benim oğlumda 19 aylık geçen sene emmesi sık diye tutamamistim ama bu sene tutmayı düşünüyorum bizim emmelerimiz epey seyreldi en fazla 3 bilemedin 4 defa emiyo o da nadir biz ek gıda ağırlıklı ilerliyoruz çoğunluk o yüzden tutabildigim yere kadar tutmayı düşünüyorum inşaallah
Sinemsinem Deli-hatun Allah yardımcımız olsun ya aslında biz de ek gıdayla ilerliyoruz da ben bikere emzirsem.bile aşırı acıkıyorum mideme kramp giriyor inşallah psikolojiktir de geçer
Ozge49595 Sinemsinem valla bende nolacak diye düşünüyorum bebeğim 1yasında memeyi düşkün bi bebek bakalım nolacak
HurremSultan Sinemsinem benimkide 3 aylık olmadı daha bende tutamiycam sanırım. Bir iki gün denemek istiyorum ama bebeğimin hakkına girerim duye korkuyorum da napicam bilmiyorum.
Sinemsinem HurremSultan ben de geçen sene o zamanlarda tutmamistim mecbur sizinki sadece anne sütü ile besleniyo
Pullubiber HurremSultan 3 aylık çok erken bence oruç tutmak için. Benim bebeğim 6 aylık ben tutmuycam bu sene. Kaliteli Anne sütü alması önemli.
HurremSultan Sinemsinem evet ya sadece qnne sütü günaha girerim diye tutmiycam ama tutmak da istiyorum🥺🥺
HurremSultan Pullubiber biliyorum ya oruç tutup sütüm arttı diyende var kesildi diyen de bir iki gün deniyim diyorum sonra vazgeçiyorum şaşırdım kaldim
_Sifa_ Sinemsinem bebeklerimiz neredeyse aynı benimki Ocak doğumlu miniğim ısırdığı için yara oldu bırakmaya karar verdim ilk gün biraz zorlandım ama artık bitti cok canım acıdı uf oldu gelmiyor falan diyerek bıraktırdım çok düşkün bir bebek olmasına rağmen ikinci gün alıştı hep düşünüyodum bu ramazan nasıl olcak diye çünkü nafile oruçta falan çok yorgun düşüyordum emzirirken Rabbim yardımcı oldu inşallah hayırlısıyla tutarım oruclarimi inşallah sende tutabilirsin hayırlısıyla ☺️
Sinemsinem _Sifa_ bu yaşta biraktirirken vicdan azabı cekmedinjz mi ben kıyamıyorum ya yoksa çok düşkün sabaha kadar memede artık ben de bıktım o yüzden
Yasak_elma Sinemsinem Bebeğin büyük yemek çorba vs rahatlıkla yiyebilir oruç tutmana engel değil.Eğer engel olur acıktırır beni diyorsan şimdiden başla kesmeye.Benim kızım 20 aylık yaklaşık bir hafta olacak keseli bende tutamam acıktırır beni diye kestim şuan iyi ilerliyoruz bakalım.Benim kızımda memeye çok düşkün bi bebekti üstelik.Gece yemeğini yeyip yatmasına rağmen zırt pırt uyanırdı acıktığından değil artık alışkanlık ediniyorlar.Meme emerken gece 2716528 kere uyanırdı şimdi 1 veya2 defa uyanıyor enfazla.Oda uykusunu almış oluyor bende.Korkma aç kalmaz meme emmeyince yemek yedikten sonra neden ac kalsın zaten bir yaşından sonra çerez onlar için karın doyurmak amaçlı emmiyorlar
_Sifa_ Sinemsinem ilk gün çok kötüydüm ve baya ağladım ama ikinci gün hemen alıştı bizim için doğru zamanmış fark edince rahatladım çünkü çok aşırı ısırdı birkaç gün ve cidden canım çok yandı ne yalan soyliyim ayrıca çok iştahlı bir bebek maşallah 🧿diyim doyduğuna eminim su içmeyi de çok seviyo artık koca kız oldu memeyide bırakınca miniğim
Hayatt123 Olay sadece sütün çok olması değil, kaliteli süt üretimi olması. Ara ara yemeniz gerekiyor. Günde 2 öğünle olacak bir şey değil. Yapmayın ya el kadar yavrular daha. Gerekirse içiniz rahat etmiyorsa borçlanın emzirme dönemi sonrasında tutun.