Buseee Hanımlar ben 4 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi çok küçük dedi ve kesenin yuvarlak olmadığını söyledi bu durumu yaşayan var mı
Nietzsche Buseee benim doktorum, kese şeklinin hiçbir önemi yok ,mesela bu ultrasonla bastırıp oynasam değişir demişti. Ona takılma ,stres yapma . 4 haftalıkta zaten bebek görünmez. 10 gün sonra gidersen görürsün inşallah.
Goat Buseee Kese şeklinin pek önemi yokki benimkide tam yuvarlak degildi bu farklılık gosterebiliyor,5.haftadan sonra bebegi insallah goreceksin guzel dusun
mrsmom Buseee bence siz doktorunuzu değiştirin . Yeni gebe bir annenin içine saçma sapan sebepten dolayı kurt düşürmenin ne manası var ? Benim doktorum bazen kötü gözüken çok küçük ihtimaller görüyoruz ama asla anneye söylemiyoruz böyle şeyleri gebelikte psikoloji çok önemli annenin içine kurt düşürüp karnındaki bebeğini de etkilemek istemem asla demişti. Ayrıca bebeğinizi görmek için çok erken oğlumu 6 haftalıkken görmüştüm. arkadaşımın bebeği 7 haftalıkken gözükmüştü
Siyahinci11 Yuvarlak olamaması hakkında bir bilgim yok ama 4 haftalık henüz cok küçük gözükmemesi gayet normal. Benim 6 haftalikken göründü kese içerisinde. Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah
Buseee Nietzsche teşekkür ederim Allah razı olsun birazda olsa içimi ferahlattınız İnşallah kanama felan olmaz
Buseee mrsmom Aslında küçük diye bende gözükmedi diye düşünüyorum bide zaten kötü birşey olsa bana 1 ay sonra randevu vermezdi
Nefedukaa Buseee bana keseyi göremedi diye dış gebelik dedi doğumhaneye gönderdi hemen kürtaj yaptıracaktı. Sonra nöbetçi doktor geldi onunla konuştum adet gecikmen kaç gün dedi 8 dedim daha çok erken bekleyelim birkaç gün dedi. 4-5 gün sonra gittim kese göründü. Tek doktorla kalma bence o doktora da bir daha gitme
Nefedukaa Nefedukaa ve ufaktım ben 20 yaşında anne oldum cahil dönemlerim iyiki nöbetçi doktor gelmiş yoksa o doktor yüzünden kızımı aldıracaktım. Şimdi 5 yaşında çok şükür hiç bir sağlık sıkıntısı yok aklıma geldikçe cıldırıyorum
Buseee Nefedukaa bazı doktorları anlamıyorum insanın piskolosimi bozuyorlar keseyi gördü ama yuvarlak değil diyor ben ilk defa böyle bşrşey duydum
Ariel Buseee bende 4+6 da iki kez lekelenme oldu sütlü kahve tonundaydı sonradan şeffaflaştı zaten ben önemsemedim ama dr gittik eşimin baskısıyla. Dr önemli değil o gebelik akıntısı dedi gelmişken ultrasonla da baktı kese göründü ama ekranda çok silik göründü ben net göremedim yani dr gördü hafif büzüşmüş ama dedi. Şuan erken 2-3 hafta sonra tekrar gel ozaman bakalım dedi. Benimde kafama bu takıldı neden hafif büzüşük ve net göremiyorum ben😪 oğlumdayken kaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum ama simsiyahtı belliydi net