Merhaba umarım hepiniz çok çok iyisinizdir.💐
Öğretmenim ancak atanamadım henüz. Özeller pek ihtiyaç karşılamıyor maalesef bir de geçici süreli oluyor ne yazık ki. Eşimle sorunlar yaşıyorum,boşanmayı düşünüyorum. 2 yaşında bi oğlum var. Finansal olarak kimseye muhtaç olmak istemiyorum,boşanırken eşimden maddi anlamda hiçbir şey talep etmeyeceğim.(çocuğuma nafaka dahi istemiyorum.) kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum,çocuğum ve kendim için yeni bir hayat kurmak vs vs… trendyol gibi sitelerden satış yapabilirim belki diye düşündüm ama ne satabilirim bilmiyorum yani en çok neler tercih edilir?satış yapacağım ürünleri dikkatlice seçmem gerekli çünkü çok bi sermayem yok maalesef. Neler yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ? Bir de hat yazısı biliyorum Kaligrafi de deniliyor bilen vardır belki ,hediyelik eşyaların üzerine isim falan yazıp satış yapıyor
E-ticaret evde satış yapmak
Tazeannee kendin için birşey istemeyebilirsin ama nafaka olayı tamamen hakkın bunda gurur yapılacak birşey yok babası çocuğun belli başlı ihtiyaçlarını karşılamak zorunda bunda gurur yapmayın bu tür talebide geri cevirmeyin
- Düzenlendi
Tazeannee O onunda çocuğu eşek gibi karşılayacak masrafını çocuk için fazlaca nafakasını al. Sen ikiniz için geçim dusunurken o aldığın istek başına zıkkımlanmasın.
Ayrıca bir süre şal sattım. Gerçekten güzel gidiyor. Yabancı isimliler çok alıyordu 1-2 değil 5-6 şal birden. Karı da iyi oluyordu. Sonra başka semte taşındım. Kargo ta merkezde kaldı. Bebekle git gel otobüs yarı yola var devamını yürüyorsun dönüşte bazen otobüs gelmiyo bende bırakmak zorunda kaldım.
Women aylik mi 500 öduyorsun 1 seferlik mi
Tazeannee ya nafaka nasıl almak istemezsin. Eşin sana da çocuğuna da vermek zorunda. Her şeyi de talep etmen lazım. Sorun bu değildi ama biraz kızdım