Annekuzusu7 valla anlamadım normalde erkeklerin istekli olması gerek bizim erkekler gidik bacım 🤣🤣🤣
Artık yıldım🙄
Yasak_elma hep böyleydi derler ya ilk evlenince sudan çıkılmıyor bizde öyle değildi günde 1 isterdi sonra 2 günde 1e düştü şimdi haftada 1 çok nadir 2
She_angel çok sinir bozucu ya nasıl istemez 🤦♀️ fıkır fıkırım bide normalde her erkek böyle ister bizimkinin işine gelmiyor 😀
Annekuzusu7 bence sen iki üç gün soğuk yap ona zaten eşin evde hep,hiç sırnaşma etme kendini tut bacım biraz 🤣
Bakalım o yanaşacak mı yatağa girincede saten geceliklerle uyu güzel parfümler sık o seni ister o senin peşinden koşsun biraz da
Annekuzusu7 Ozaman esinin libidosu düşük canım yapack bişeyin yok malesef🤷♀️
Meşguliyet bul kendine enerjin yüksek anlaşılan can sıkıntını herifin geçirsin istiyorsun, başka şeyler den keyif almaya bak mutlu olacağın çalışmak olabilir uzaktan eğitim olabilir
Onu görmediğini anladığı an peşinden koşacaktır
Annekuzusu7 az önce reddettim ben valla hsjsjsj istikrarlı olucam neden diye soruncada sana bi seks bebeği alalım yaptığın bisey yok zaten masturbasyon bile daha iyi senin 8cin dedim ilişki hayatında sadece arkanı dön demekle olmuyor bu işler dedim
She_angel soğuk davranınca da tribe girer hemen. Hafta içi hiç yanaşmasam işine geliyor zaten haftasonu kendisi gelir hemen çok garip ya zamanı mı olur bu işin
Yasak_elma artırmak için fikir istiyorum zaten ilaç falan kalbe dokunuyormuş daha doğal şeyler yada başka fikirler
Henna34 çok güzel düşünmüşsün canım ama inan ki yatağa zor atıyorum kendimi ev işleri hareketli bi çocuğum da var ama bence onun enerjisi ayrı ya ben öyle düşünüyorum
Dilannn1 ya şimdi yalan söyleyemem yaptığı zaman hakkını veriyor ama haftqda 1 kere bana normal gelmiyor
Annekuzusu7 hafta sonuda sen isteme bırak ne hali varsa görsün o senin peşinden koşsun kaçan kovalanır hesabı
Annekuzusu7
Offf bizde se durumlar ayynıı. Kart oyunu aldım erotik görevler, dünya kadar gecelik kostüm falan aldım. Aldığım gün bi oynadık tamam, insan bi der hadi hazırlan da oynayalım vs. Ben derim çünkü sen yiyecekleri hazırla ben giyinip geliyorum derim o anlar davayı. Ama yokkk kendiliğinden hiiiç demiyor. Bu şekilde ona da söyledim kelimesi kelimesine. Çikolata yedirdim cevizli sucuklar vs yok 😅 Acaba bugün yanaşacak mı diye düşünüp duruyorum kızımı yatırınca yokkk. Haftada taş çatlasın 2 kere. Ben de inat ettim o konuşmadan sonra değişmeyince,ben de yanaşmıyorum. Giyinip gelirdim pat diye. Ay kız kucak dansı bile yaptım daha ne yapayımmm. Yaptığımız gün dolu dolu, sonra 5 gün tatil. Bıktım valla
She_angel deniycem ama aklına koyduysa bi şekilde tavlıyor beni😑
Hayatt123 tam olarak bizi özetlemişsin resmen 😭
Annekuzusu7 yok yok valla değişmiyor
Dilannn1 yok bizim o kadar da değilll😅😅