Deren Minimini ustte kalsin bende biraz zor oluyorum hatta sabah uyaninca olamiyorum yada bazen 1 jaftadan sonra iliskie girirsek cabik oluyorum 1 defa duydima gore sanirim bazilari 2 3 kez orgazm oluyorlarmiş 1 kereden fazla olamiyorum bende
Olivetti Minimini hiç olamadım derken ? Kasılma da mı yaşamıyorsunuz… internette orgazmı kolaylaştıran pozisyonlara bakabilirsiniz veya videolar izleyebilirsiniz ve bence bunu eşinizle araştırın oda yardımcı olsun
Azerikiz Olivetti kasilma cok oluyor bende, ne yapmam gerek bilmiyorum yoksa bende Severek beraber oluyorum ama benimkisi kendini rahat birak diYor Bana, ama elimde degil
Olivetti Azerikiz kasılma oluyorsa bu orgazmın bir çeşidi oluyor ztn 🙂 kendi başına videolar izle öğrenme açısından yardımcı olur.. eşinle de izleyebilirsin
Azerikiz Olivetti hangi sayfalara bakmam gerek kasilma derken, kendimi rahat birakamiyorum, sence Bu durum gecicimidir? Normalmi böyle olmak
Azerikiz nergis_123 orgazm demek kadinin iliskide zevke gelmesi ve rahatlamasi ins dogru bilgi vermisdimdir 🙈