ds_005 Eşim Allah ın herğünü istiyor ben yoruluyorum bana fazla geliyor herğün herğün diyorum biraz araya zaman girsin özleyelim yok bu kezde küsüyor akşam yada sabah oldumu geri barışıyor geri istiyor napıcam yardım 😂
She_angel ds_005 canım ne güzel işte millet koca ilgisizliğinden yanıyor sizde ara verin mesela bi gün yapın diğer gün yapmayın eşin tutsun kendini mesela ona istemediğini değilde farklı bi şekilde bugün yapamayacağını söyleyebilirsin .
ds_005 arman çok eşeniyom gidip banyo yapmaya Uykumda bölünüyo gece olsa çok uykum geliyo Gündüz olsa yine uykum bölünüyo
ds_005 Hayatt123 aman Allah ım nazar deymesinde ama çok yapmakta rutine biniyor gibi yapıyo götünü dönüyor uyuyo hep o iş için geliyo normal sarılalım uyuyalım yok
ds_005 Mavipencere 🤦♀️1 ay tatile gitmiştim çok özlemiştik birbirimizi çok şehvetli güzeldi biraz yapmasa öğle olsak özlesek istiyorum tabi 1 ay değil haftada 3 filan
arman ds_005 duş almakta ne var ilişki yaşamasan bile insan girer günlük duşunu alır zaten, neyin üşengeçliği bu. Sen gece gündüz uyku bölünüyor diye şimdi söylenirsin adam bir soğur sonra bakarsın uykulu uykulu.
ds_005 arman çok düşündüm buğün haklısınız bence buldumda bunuyom 😂 galiba hazır yapıyen keyfini çıkarıcam teşekkür ederim
arman Cicekliperde kime göre neye göre çok bacım, ömür boyu öyle sürecek hali yok 1 2 sene sonra elbet durulacak
ds_005 Dunya ah o banyo işi bitiriyor beni bide emziriyorum mecbur abtest almak şart saçımda ha dedimi kurumuyo saç kurutmada ha dedemi kullanılmıyor çok gürültü oluyor hasta oluyorum çoğu zaman
Elayda ds_005 Bence kiymetini bil😂bizimki hep uyuyor haftada 1oluyoruz .Senin gibi olmak isteyen çok kadın var😅
Hayatt123 Elayda bizim de uyku 😅 beybiyi yatırmaya götürürüm birçok şey düşünürüm bi bakmışım uyumuşşş😅 insanın tepikleyesi geliyor 😅
ds_005 Elayda ben canım istedimi uyku muydu dinlemem çökerim depesine uyansın Babane o canı istedimi beni uyandırıo sizde böyle yapın ilk adımı atın