Bacılarım biliyorum içimizde çoğu kişinin derdi aynı . 2 yıllık evliyim problem nerede anlayamıyorum ve siz değerli bacılarıma soruyorum. Eşimle çok severek evlendik Doğum yaptım kızım neredeyse yaşına girecek hala hayatımız düzelmedi. Zaten hemen hamile kaldım yani 2 yılda o kadar az birlikte olmuşuzdur ki. Ne hamilelikte ne sonrasında ne kilo ne çatlak ne başka bir şey bir gram değişmedim. 25 yaşındayım eşim 36. Beni öpüp koklar Allah bu kızı tam bana göre yaratmış der. Mutfaktaysam gelir öper sırnaşır iltifat eder ama her akşam çok yorgunum diyip uyuyo. Yoğun çalışıyo stresli bi iş hayatı var. 4 gün evvel açıkça söyledim bak daha dikkat edelim ayda 1-2 kere birlikte oluyoruz normal değil diye. Her gece ya başı ya boyun fıtığı ağrır ya da çok yorgundur uykusuzdur. Geceleri iyi uyuyamaz sürekli kesik kesik uyanır ama daha net nasıl anlatabilirim onu kırmadan veya neler yapabilirim? Birkaç gün önce gecelikle fotoğrafımı attım bana güzel iltifatlar yazdı sonrası yine yok o akşam halısahası vardı akrabalarla 12-1 de geldi pertim çıktı diye yani 😂 aramızdaki yaş farkından olabilir mi ? Bu yaşta eşi olan var mı?