Zeyno30 net bitirirdim. Kadınla o kadar samimi konusacak, evine gidecek. İş için vs olması asla inandırıcı değil. Ben bir şüpheyle kendimi yedim bitirdim. Mahkemeye gidecektim eşim zorla durdurdu ama dediğim gibi hiçbir kanıtım yoktu. Gözle gördüğüm birşey yoktu sadece şüphe. Ailen arkanda değilse ve imkanın yoksa birşey diyemem. Ama bile isteye kalıyorsan da sen bilirsin. Aldatılmak ve şiddet başlı başına boşanma sebebi zaten
Aldatılmak
Zeyno30 Geçiyor yara kabuklaşıyor ama tamamen bitmiyor.Önünde uzun bir süreç var ilk yıl zor 3 yıla bitmiş oluyor.
Bu süreçte sakın çocuk yapma sakııınnnn.
İş bul,kuaföre git senin de sosyal bir hayatın olsun.
Ama evde oturma
Zeyno30 öncelikle senin için üzüldüm .hatta ben kullanıcı girişsiz arada bakıyordum peride ye ama seni okuyunca giriş yapıp yazmak istedim belki içine bir su gibi serpilir sözlerim . Senin yaşadıklarını aynısını annem yaşadı aynı ..
Zamanında oda dermiş birkere olsa çıkar giderim ama okadar çoook seviyorki gidemedi .Babam etrafında pervane oldu aylarca kendine gelemediler evlilikleri hep bir çıkmazda gibiydi
Ama anneme de dedim aylarca Sanada diyorum
İnsanız ve hataya meyilliyiz Allah bizleri hatasız kul olalım diye değil hatamızı anlayıp düzelip tövbe edelim diye yaratmış
İnsan rabbine nankör değilmi ona sağlık huzur evlat ve daha sayısız nimetler verdi hangimiz hakkıyla şükrettik
Bazen Allah kuluna hatırlar BAK KULUM HERKES GİDER AMA BEN HEP VARIM
Gönlünü rahat tut bende evliyim evet çooook acı
Ama eşini yanına çağır bence ve deki birkere konuşacam dahası yok
Affetmek Allah katında çoook hayr dolu ameldir
Ben bunu başta Allah için sonra sana olan sevgin ve evlatlarım için yapıyorum ama birkere daha meyil dahi olursa birdaha asla diye bastır ben kendime bu acıyı yaşatmam de
Çizgilerini çek ve net ol ama sonrasında eşine güven
Erkeği güvensiz çok ağır gelir ve zaten güvenmiyor napsam düzelmiyor deyip ters teper lütfen yapma
Aslında ben senin evladın gözünden bakıyorum yaşadığım için ve bir kadın olarak diyorum
Yuvana sahip çık egerki eşin hakediyorsa
Ki hallediyor anlattığın kişi ..
Konu eski hatırlatıp tekrar yaranızı deşmek istemem ama benzer süreçlerden geçiyorum. Ben de bir şeyler yakaladım. Dediğiniz gibi ben de kendimden bile daha çok güveniyordum eşime. Benim eşim de bir şey olmadı aldatmadım sadece yanlış yaptım görüşmemeliydim çak bile yapmadık deyip duruyor. Ama inanmıyorum. Siz bu konuyu aşabildiniz mi? İtiraf etti mi?
gemma canım merhaba diğer arkadaşı bilmem ama bende iki yıl önce benzer bir durum yasadim affettim çocuğum icin dedim ama köpek gibi pişmanım kesme o zaman ayrilsaydim çünkü hicbirsey eskisi gibi olmuyor bı kere o beni seviyor ben onu seviyorum olayı tamamen bitiyor ve sürekli şüphe içinde oluyorsun için rahat yaklasamiyorsun her hareketinden bisey cikariyosun benim eşim de ilk zamanlarda çok değişmişti beni sevdiğini sürekli soylerdi vs ama üzerinden zaman gectikce onlar hoc yasanmamis gibi hayatına bakıyor sen ise bir gün bile aklından cikaramiyorsun ben mesela dokunmak bile istemiyorum aynı yatakta ama ayrı yorganlarla yatıyoruz aylardır birbirimize dokunmuyoruz saçma biseye donusuyor yani
Kbrg34 Benim de bebeğim 4.5 aylıktı öğrendiğimde şimdi 7 aylık oldu. Ailemin yanındayım o zamandan beri. İlk bi iki hafta seni seviyorum nolur affet modundaydı. Sonra onu da bıraktı. Çocuk için iletişime geçiyordu sadece ama ne boşanabildik ne barışabildik saçma sapan bir süreç yaşadık. Geri gelse düzgün bi şekilde her şeyi itiraf etse durumu düzeltmek için bi şeyler yapmış olsa affeder miyim diye sorup durdum kendime. Buradaki başlıkları okudum. Ve sanırım hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Öyle bir örnek aradım ama bulamadım. Sen de öyle diyorsun canım. Ben de kendimi biliyorum. Kendimi yiyip bitireceğim eğer affedersem. Allah karşıma çıkardı artık vardır bir hayır dönüp bakmamak lazım belki de. Şu resmi işler hallolsun iyi bir baba olsun bundan sonra bari. Aynı evde olmanın huzur olmadıktan sonra pek bir anlamı yok. Cevabın için de teşekkür ederim. Kafamda daha da netleşti her şey
gemma eğer arkanda birileri varsa maddi gücün varsa çalışıyorsan yoluna bak derim boşan demek elbette kolay ben mesela bosanmadim bosanamadim değil kendi salakligim, kendi ailem arkamdaydi eşimin ailesi arkamdaydi çok şükür kendim memurum eşim de normalde kötü bir insan değil çocukluğumuzdan beri tanirim ama olmuyor işte kendini inandirsan çevrendeki insanların ne düşündüğünü düşünüyorsun mesela ben benim annem babamla eşim birarada olduğunda ne düşünüyor çok merak ediyorum biz o anın sıcaklığıyla belki canımız çok yandigindan bırakmıyoruz onları ama ilerisini de düşünmek lazım olmuyor olmuyor olmuyor aynı evin içinde yaşayan iki kişi oluyorsun sadece anne baba yani, mesela bugün öğle arasında bir AVM deydim bı kazak beğendim eşime aliym diye düşündüm sonra beni aldattığı aklıma geldi d gmez dedim düşün benimkinin üzerinden 2 yıl geçti 20yil geçse de hislerim değişmez Allah iyi insanlarla karşılaştırsın değerinizi bilecek insanlar olsun hayatınızda
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ortak iş yerimiz vardı şuan işsizim ama kendimi toparlayınca inşallah onlar da hallolur. Ailem arkamda bebeğimi de beni de mahrum bırakmazlar hiçbir şeyden. Ellerinden geleni yapıyorlar ve yapacaklarını biliyorum. Hamileliğimden beri ilgisizdi. Evlilik yıldönümümüz onun doğum gününden bir hafta önce ve evlilik yıldönümümüzü unuttu (ya da kutlamak istemedi şuan emin değilim). Şüphelendiğim şeyler de vardı ama hamilelik lohusalık derken kurcalamaya çekinmiştim. Ben de onun doğum günü için bir şeyler düşünmüştüm. Sonra senin dediğin gibi oldu. İlgisizliği umursamazlığı geldi aklıma o zaman aldattığını bilmiyordum ama o kadarla bile içimden gelmedi hiçbir şey.
Zeyno30 off yok daha neler bide anam bacım deseydi vallahi de billahide yalan bu erkekler varya yalan yere bile yemin ediyorlar güvenme inanma ama bu saatten sonra eskisi gibi olamazsın kalbin sesini dinle çocuğunda varsa ona göre adım at yani git demem kal da demem ama çocuğun yoksa derhal bitir .
Benim yanıtladıma bak bende yeni post sandım
ESMERBOMBA_ post eski de olsa farklı zamanlarda benim gibi aynı şeyleri yaşayan kadınlar için fikir olması açısından çok önemli şeyler yazılıyor. “Bana doktor değil damdan düşeni getirin benim halimi o anlar” misali @Kbrg34 e de çok teşekkür ederim
gemma sana net bi şe söyleyimmi asla ama asla ona karşı kırgonlıgın bitmeyecek hep aklında olacak onla uyuyup onla kalkacaksın ufak bi kavgada bu konular açılacak fakat ben ne git diye biliyorum ne kal senin ne hissettiğin önemli ailende var arkanda yani herşey sana kalmış ama sanma kimsenin kocası da yapmıyor dün yaşlı bi teyze ne dedi biliyomusun bana eşimin eski yaptıkları laf olunca bende bu konudan muzdaribim aslında erkek eşşeğin anırmadığımı olur yani sen ne yaparsan yap bunlar asla değişmez boşan başka soyla evlen onun yapmayacağı ne malum en azından bunun ağzına sıçıp oturuyorum evimde çocuklarımla it gibi yanımda çok değeride yok artık
ESMERBOMBA_ ben kendime böyle ve oğluma böyle bir hayatı yakıştıramıyorum. Bugün yarın dava açılacak avukatla görüştüm. Kararımı kesin bir şekilde verdim. Elbette erkeklerin aldatma oranı çok yüksek olabilir ama bunu yapan kadınlar da var. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Her erkek yapar ya da hiçbir kadın yapmaz demek doğru değil bence.
gemma en iyisini kendin düşünürsün kalbin sesini dinle canım