Merhaba arkadaşlar uzun süredir piskolojikmen çok kötüyüm nasıl anlatsam bilemedim ama kısadan keseceğim ben ailemin yanına bir aylına felan gitmişdim uzakda oldukları için ve telefonda tartışmıştık konuşmamaya başladık ta ki beni almaya gelene kadar geldiği gün eski teli vardı benim bildim orda yazışmaları gördüm ve öldüm nefesim kesildi sandım canımlı cicimli evine gitmeler kahve içmeler çünkü o konuda o kadar güveniyordumki neye uğradımı şaşırdım yere düştüm direk sinir krizi geçirdim hemen uyuyordu uyandırıp bağır çağır hesap sordum yapmadım dedi sadece ama yazışmalar samimiydi neyse o an bittim zaten sonra evimize yalvar yakar getirdi o aralar anlatamam o acıyı halada çok kötüyüm ama ilgisi alakası eskisi gibi bi değişiklik yok ve sürekli yalvarma yakarma çünkü severek evlendik ve yıllardır böyle bişi hiç olmamışdı taa ki ilk defa uzun birbirimizden ayrı kalana dek ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum aylar geçti üzerinden ama ben atlatamıyorum karşı tarafa ulaşmaya çalıştım kendisi engelledi ama ailesine ulaşdım onunla konuşdukalrını söylediler aralarında kesinlikle birşey geçmedini söylediler yeminler ettiler ki eşimde çocuğunun üzerine yemin ediyor ki ben bi iş için konuştum o kadınla tamam gittim evine diyor ama etraftan görünmemek dışarda gezmek istemedim için güya kafasına girip işini yaptırcak ki o işi bende biliyorum ama para veripte yaptırabilirdi öyle numaralara oyunlara gerek duymayıp beni mahfetmeyebilirdi yani şu an piskolojim çok kötü bi iyiyim onunla bi düşman.. napacamı bilemiyorum beni tek tutan şey bana hiç bıkmadan yalvarıp yeminler etmesi ben seviyorum seni asla yapmadım bişey demesi eskiden nasılsa öyle olması hatta daha iyi olması yani bi yanım çık git diyor bi yanım seviyor bişi yapmadı tamam ama bi oyun yapıp eline yüzüne bulaştırmış diyorum karman çormanım 😟 çok uzun yazacaklarım var ama işde …
Aldatılmak
Zeyno30 boşan diyeceklerdir. Ama yuva kurmakta çok zor. Eğer bu kadar ilgili ve pismansa bı dene diyebilirm sende seviyorsun çünkü. Birdaha olabilir ama karakter farkı tabiki. Bı kere yapan hep yapar ne yazikki üstelik zaten çok guvenirken bu olay olmuş. Allah yardımcın olsun çok uzuldum
Zeyzeyneps Evet bende böyle birşey yaşamadan diyordum asla yapamam ayrılırım mahvederim felan ama olmuyor öyle hemen olacaksada zamanla oluyor yani artık daha fazla kaldıramadın unutamadığın zaman ☹️ ben gerçekden sevmeden çok güveniyordum mesela şu an bana yaklaşsa bile bişiler olsa bile sonrasında pişman oluyorum neden yaklaşmasına izin verdim diyorum ama işde o kadar çok önümde dönüyorki bi an bazen aklımdan çıkarıyor nolur üzme kendini diyor ben birşey yapmadım diyor sırf sevgili hayatım olsun die değil kafamdaki bazı şeyler için diyor ama ne derse desin o yazışmalar bana yetti
Yazışdığı bayanda yaşca büyük ama bayanın evli kızı var tabikide bu önemli değil samimi yazışmalar herşeyi anlatıyor zaten aylardır bu konudayım içinden çıkamıyorum 🥺
Birde burda yazayım içimi dökeyim dedim kimseye anlatamıyorum ailem ve 2 arkadaşım biliyor onlarda başına geldiği için anlatmışdımki bana yardımcı olsunlar die yani benim tahminim ben ilk defa o kadar ondan uzak kaldım ve ben uzakdayken tartışdık hatta bitti dedik engellemişti benide ailemide ama ben dedim sinirli ondan engelledi tamam bitsin dedim al eşyalarını ben gelince evde olma dedim bunların hepside ona fırsat oldu evine bile gitmiş kadının birde orda uyuya kaldım diyor ama bişi yapmadım diyor ben gerçekden anlamıyorum beynim yanmış durumda
Zeyno30 iş için gittiği yerde uyuya mı kalmış??? Yahu belli değil mi kardeşim benim neye inanıyosun ya? Hem seni engellemiş hem canımlı cicimli konuşmuş hem eve gitmiş kahve bahanesiyle. İnsan kahve içtiği evde uyur kalır mı??? Bi de halaaaa dürüst değilll. Her şey ortada bari dürüstlük yap öyle yalvarrr. Hala seni saf yerine koyuyor. Vallahi pessss… Sevgi de bi yere kadar. Büyük ihtimal imkanın yok ki basıp gitmemişsin. Ama gurur da lazım ayaklarını yere sağlam bas gururunla çalış kazan ye.
Zeyno30 bellıkı buyuk konusmussun basına gelmıs canlarım lütfen buyuk konusmayın ay kocam aldsatsa bosarım asla affetmem gıbı kurula sözler ılerde onunuze gelıyor. Buyuk lokma ye buyuk konusma demıs atalarımız ve buyuk ne konusursan basına gelır. Aldattı mı aldatmadı mı bilmiyorum ama aldatan erkek de evet aldattım demez dıyen de zaten cok nadir. Aldatan erkeklerde karın duymasın benı bosamasın dıye uğraşıyor zaten
Hayatt123 Aynen öyle inanmadım için zaten bu haldeyim ki herşeyini fırlattım yüzüne cebimde beş kuruş kalmadan attım kapının önüne koydum gittide ama çocum aradı ağladı gel die daha çok küçük oldu için açıklayamadım neler oldunu tek başıma yapacamdan eminim yaparımda ama şu an bi çabada eskisi gibi olma derdinde ama benim güvenim sıfır oda bunun farkında yalan desen zaten başdan dürüst olmadı herşeyi ben karşı tarafın ailesinden öğrendim bu daha çok acıttı halada sordumda kaçıyor utanıyorum diyor aldatmadım bişi olmadı ama yanlış yaptım diyor nietim başkayken farklı algılandı diyor mesajlardada sadece karşı taraf sevgili gibi davranmış bu ise hep normal yazmış benimlede kötü olunca bende bitti diyince başka yönden ilerlemiş zaten böyle gitmez biliyorum ama inat ettim bana herşeyi açıkça anlatana kadar yüzleşene kadar devam edeceğim kendiside teklif etti zaten seni böyle üzgün görmek istemiyorum tamam gideyim rahatla dedi herşeyinizi yaparım ama ayrı olalım diyor bende bunu kabul etmiyorum ben hiç bişeyini istemiyorum dedim oda onu kabul etmiyor
Hayat_ Haklısınız ben sadece ona dedimki eğer birgün böyle bişey yapacak olursan ki biliyorum söylemessin ama lütfen bi şekilde benden ayrıl öyle yap yani duygum bitti de öyle yap ama diyor benim duygumda bitmedi seviyorum da ben aldatım diede başlamadım bu konuşmaya sadece hata yaptım yanlış yaptım başka planım varken durum değişdi yani iş için olacakken sohbeti ilerletmişler başka yerlere gitmiş benim hala onla olmam istedimden değil tam olarak neyin nasıl oldunu anlamadımdan evet mesajlar yetiyor bazı şeyleri anlamaya ama ayrıntılı şekilde tam olarak nasıl neden oldu anlamadım konuyu açınca kapatmaya çalışıyor utandından yeminler ediyor bırak başka şeyi elini tutup gezdiysem şöyle böyle ölüm die cocunun üzerine yemin ediyor eğer isteseydim fırsat olurdu ikletmeden giderdim diyor
Ne yapacağımı bilmiyorum ama elbet bi sonu olcak güvensizlik olduğu içinde eskisi gibi olmuyor aylardır da hergün gündeme getiriyorum çünkü kafamda soru işaretleri var
O kadar doluyum ve karmakarışığımki burda tanımadım insanlara anlatmak istedim aileme anlatıyorum ki onların yanındayken öğrendim gördüm mesajları onlarda dedi tamam anla dinle bitiriyorsan arkandayız tabiki ama onlarada yalvar yakar konuşdu yeminler etti ben seviyorum asla böyle bi niyetle başlamadım siz biliyorsunuz ne kadar istedimi zor şartlarda yıllar sonra evlendimizi basıl yaparım böyle birşeyi dedi sizin düşündünüz gibi birşey yok dedi ailemde diyor şimdi niyeti öyle değilmiş girmiş bi işin içine kaş yapım derken göz çıkardı sevmese fırsat olur bu kadar yalvarmaz bide eşim ailem içinde çok şeyler yapar bi dediklerini iki etmez maddi durumda iyi herkese elinden geleni yapar yardımları desen o kadar çok insan duacıdırki ona maddi yönden asla dayanamaz durumu olmayana ama nasıl böyle bir hata yaptı anlamıyorum inanamıyorum kendimden çok bu konuda ona güveniyordum 😔
Konuşduğu bayandan hiç bi şekilde bana cvp vermedi direk engelledi sadece bi tanıdığın yanına gitti o tanıdıkda telefonu açık tuttu bende dinledim konuşmalarını evli oldunu bilmiyordum diyor yemin ediyor küfürler ediyordu ve beni kandırdı iş için benle konuşmuş haberim yoktu diyordu ama ben inanmadım tabi çünkü kadın biz şurda felan tanışdık dedi eşimde aynısını söyledi taaki ben kadının kız kardeşiyle konuşana dek öyle biliyordum ve kardeşi dedi hayır orda tanışma değil birisi aracı olmuş tanışmalarına be bana kadının evinin uzakda oldunu söylediler ama yine kadının kız kardeşi doğruyu söyleyerek hayır uzakda değil buralarda kalıyor dedi yani benim en çok içimi acıtan ne için olursa olsun yapmışşın bi yanlış barı kadınla bir olup bana yalan söylemeyin dürüstçe doğruyu söyleseydi anlatsaydı hiç bu kadar uzamazdı ve ben karşı tarafdaki insanlarla muhattab olmazdım doğruları kadının kardeşinden öğrendim resmen neymiş korkmuşlar benim bişey yapmamdan ondan dolayı kadını uzakda gibi gösterdiler
Babyface Amin inşallah cnm teşekkür ediyorum evet ailemde sizin gibi söylüyor yeter uzatma bak elinden geleni yapıyor aldatma değilde yanliş yaptını söyleyip çaba gösteriyor sende kapat diyorlar ama olmuyor işde Buda neden oldu hala dürüstçe tam olarak bana anlatmadığı için ve birde gururuma yediremiyorum ona bu konuda çok güvenirken arkamdan iş çevirmesi benim yoklumdan faydalanması bugüne kadar hep o benden daha çok sevdi beni ben ona onun bana söylediği kelimelerin güzel cümlelerin belki ikisini söylemişimdir ama o hep ne dersem ne istersem o herşeyi yapar benim için halada öyle asla dayanamaz imkansızı istesem yapar yeterki ben sevineyim die işde böyle biri nasıl olurda yapar düşüncesi beni mahvediyor ve ben yokken o kadar herşeyi unutup rahat davranması bana yalan söylemesi nasıl ya nasıl diye diye beynim yandı
Zeyno30 evliliğin normalde iyiyse bence yavaş yavaş affetmeye çalış. Kolay değil biliyorum ama artılarını eksilerini bir kağıda yaz ve karşılaştır ailesine kadar ulasmissin birşey olsa bence ortaya çıkardı belli ki eşin boş bulunmuş dusunememis dusuncesizlik etmiş. Eşine böyle yaparakta daha fazla olmamış birşeyi aklına sokma derim şahsi fikrim
Onebaby Evet gerçekden iyiydi ki hala aynı davranıyor unutmam için elinden gelenide yapıyor ama ben kör oldum artık onun yaptıklarına bişey alması bile bana küfür gibi geliyor yani kısa sürede çok uzun şeyler yaşadım atlatamıyorum ben aldatmadım yanlış yaptım diyor başka demiyor işde her sefanın cefası var derlerya bi hüzünlü şarkı bile dinlesem üzülemiyordum o kadar iyiydik yani şimdi arebekse bağladım herşeyde ağlıyorum maddi durum da iyi sürekli işde ve rahat etmem için elinden geleni yapıyor istedimi anın da alırım ama bi tadı yok artık böyle olan bi adam deli gibi seven kıyamayan biri benim canımı sıksa bile küçük birşeyde sırf üzüldüm diye siler atar kim olursa olsun ailesinin bile bana negativ bişey demesine izin vermez nasıl arkamdan iş çevirip nasıl başkasına nolursa olsun canım der o canımı alıyor işde😔