İyi geceler eşim askeri personel maaşı iyi ama göremiyorum birikimde yok bu ay Birinin bize borcu vardı aldık onu da eşime verdim altın al diye ama maaşla birlikte Bi kaç günde bitirdi cildiracam artık ne yapıyor ben kıskanç Bi kadınım aldatılma varsa gideceğimi bilir ve asla anlatmaz nasıl öğrenecegimi de bilmiyorum yaparsa da başka Bi telefon kullanır şuan delirecem diyorum anlat diyorum harcamam var diyor aptalca ne harcaması beş öğün dışarıda da yese bitemez ne yapacam bilmiyorum bazen çıkıp gitmek istiyorum kavgaya mecalim yok yemin ederim sadece aramıyorum o arayınca meşgule atıyorum msj atınca Bi kaç saat sonra dönüp çocuk oyun oynuyordu o atmış meşgule oda artık farkında tükendiğimin varmi biri onu bile bilmiyorum ama hissediyorum var sanki hal harekette değişiklik yok evde ilgi sevgi var uzaklaşınca aramıyor oda pek günde Bir defa ara ararmaz , çaresizliğin dibini yaşıyorum sadece kanıt istiyorum ve gitmek istiyorum gerçekten gitmek istiyorum hayatımda çıkarmak istiyorum cocuklar etkilenmesin diye hep iyi davranırım ama gün gelir konuşacak tek bi kelimem yok az önce de seninle uğraşmam diyip uyudu sadece neden bittiğini sordum kaçamak cevaplarla gitti sessizliğe gömülmek istiyorum ama kanitlayip gitmekte de istiyorum