Guzelgunler She_angel Inshallah ogrenirsin ve rahatlarsin umarim esin yaptigi hatayi anlar ve size simsiki sarilir
Bsrkaya Hadibeee canım doğu da bı 30 ₺ alıyorlar. Yanii bırak da olsun 2 3 bini sanaa. Yuh yanii. Niye böyle davranıyor kii. Yalan söylüyor bes bellii. Asker adamsın sen yani. O kadar da değil
Hadibeee Bsrkaya yok bacım kanitlasam tekmeyi koyacam gotune tiksiniyorum ruh sağlığım bozuldu yemin ederim dokunsalar ağlayacak vaziyeteyim
tugce_byr Hadibeee Askeri personel kuzenim var bir cok kisinin esini aldatip ikinci telefon kullandigini soylemis ti 30 bin kusur aliyorlar diye biliyorum suriyede o bence parayi yiyen baska biri daha vardir yada bitcoin tarzi seyler de olabilir
morcivert061 Hadibeee benim kocamda her ay 5bin falan pubg ye veriyor. Bı kaç ay kızdım ama dinleniyor l. Bende pes ettim artık
Guzelgunler morcivert061 zaten ne varsa o pubg de var bence hic oynamadim ama cok degisik isler yuruyor orda
morcivert061 Guzelgunler yok benim eşim sadece oynuyor değişik işler yürütüyor onu bildigim için çok takmıyorum oynamasına. Ben parasindayim