Guzelgunler bitterdelisi24 Kizim anne sutunden baska bisey icmek ustemiyo inan ki bunlarin hepsini yaptim denedim verdim ama zorlamam gerekecek biraz
bitterdelisi24 Guzelgunler ya işte pes etme sürekli bunaltmadan teklif et birkere yediği zaman devamı gelicektir zaten
Polyannacilik Guzelgunler bazı bebekler yemiyor benim kızımda zor yiyen tiplerden günlük hicbirsey yemediği dahi oluyor iste sürekli deneme yanılma ile doyurmaya calsiiyorum ek gıda yemek istemeyen bebe gerçekten çok zor kızım iki yaşına gelmek üzere hala zor yer
Guzelgunler Polyannacilik kizim da yemiyor cok con uzuluyorum hep aklim onda kaliuyor allahtan anne sutu ve meyve puresi yiyor yoksa uzuntuden kafayi yerdim
Polyannacilik Guzelgunler artık takmamayi tercih ediyorum isterse aç kalsın zorlamadan yemesini ogrencek modundayim umarım başarabilirim çok aç olunca daha güzel yedigini keşfettim bende
Guzelgunler Polyannacilik 6 aylik oldugu icin cabalamam lazim canim neleri sevecek yada yiyecek diye zaten 2 kilo 600 gram dogdu kucuck biseydi
Polyannacilik Guzelgunler bilemedim bebeğim ama sana en büyük önerim asla meyve sebzeden başlatma benim en büyük hatam o oldu şuan sebze yemiyor mümkünse tatlıya 1 yaşından sonra tanissin
Guzelgunler Polyannacilik suan hic tatli felan vermedim simdiye kadar hep anne sutu verdim suan meyve puresi ve sebze veriyorum sabah yumurta felan veriyorum