Sedam60 yanı bilmiyorum ılla o ıs olmuyor dıye aldatma var dıyemem kımse dıyemez.. ama belkı sorunu vardır, kendını yetersız hıssedıyor olabılır. Ayda 1 kere evet az ama yanlız degılsın canım en son ne zaman yaptım ınan unuttum ben ama hıc üstelemıyorum sen sımdı cok üstelersen esın daha cok kaçar. Kaçan kovalanır dıye bosuna dememısler cıdden.. ve cıdden bak ben bunu fark ettım ben esıme ılgı vs cok göstereyim esım böyle normal oluyor ben esımden ılgıyı keseyım normal davranayım bu sefer adam baslıyor pesımden kosmaya, ya dıyorum bu nasıl bır dunya böyle harbıden doğru ya bunu mesela ısteyerek yapmıyorum tabıkı ama bazen hıc ılgı gosteresım gelmıyor normal davranıyorum adam peşimden koşuyor ustune dusme cıdden erkekler cok ılgıye geldıgınde pesınden kostugunda kabarlıyorlar aman bosver esının soyledıgı soz tabıkı cok yanlıs ama sende üsteleme bırak kendı halıne konusma da. Esın burada suclu ve sen sımdı gıdıp sarılmaya kalkdıgında o doğal olarak “lan ben bu karıya ne yapsam ne desem yıne pesımde bak” dıyor