Hello Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten kayınbabanın her dediğini yapması hele daha zor .Ben bir defa öyle bir şey yaşadım ev alacaktık Türkiye’de eşim birden vazgeçti neden anlamadım sonra laf arasında kayınbabam ağzından kaçırdı ben onlardayken dedim sen mi dedin almayın diye biz alacağız falan hemen tavrımı belli ettim daha da karışamadı.Kesinlikle arana mesafe koy ne o öyle evli adam her zaman babasını mı dinler sonuçta Evi ayrı yolu ayrı o eskidenmiş canm senin üzerinde eşinin hakkı var dinen eşin derse tamam kayınbabanın böyle bir şeye müdahalesi yanlış.
Fıkırlerinize ihtiyacım var...
Hello aynenn inshallah canım buda senin bi imtihanın demekki allah sevdiği kuluna imtihan verirmiş ama inshallah herşey düzelir ve istediğin gibi olur aile gibisi yok çünkü kayınpederinde senin baban oluyor sonunçta tabi sana akıl fikir vermesi bazı şeyleri yasaklaması doğru olmayabilir belki oranın yabancısı olduğun için bi yandanda korkuyordur yanlış insanlarla görüşürsün arkadaş olursun güvenirsin diye çünkü ailen seni onlara emanet etti sonradan yanlış şeyler olur diye korkuyor olabilir ve ilerde pişman olma diyede yapıyor olabilir ama bi insanla tanışdıkca tanıyorsun o kişiyi bende çok yanlış insanlarla tanıştım görüştüm güvendim maalesef ve hatamı anladım ama hatayla öğreniliyor çoğu şey zaten ve kayınpederin nedeninide söylemesi gerekiyor neden istemediğini filan sende 25 yaşına gelmişsin artık evlisin ve bi eşin var sonunçta
Denizzzzz zaten kayınpederle konuşmuyoruz ki bi hoşgeldin diyorum o kadar o da bana hiç nasıldı günün falan demiyor bende demiyorum iyiyim böyle eşimle de konuştum sen benimle evlisin babanla değil dedim Türkiye’ye gidince tepkimi göstercem artık yeter 😤 Yoksa gerçekten Allah korusun hasta olucam
Hello Kusura bakmayin muhabetinize karişiyorum,misal ben kayinpederimnen izin aliyorum anemlere gitmem için,eşime söyluyorum ,bana diyorki babamnan izin al sinir oluyorum benim eşim sensin.ben asla saçima açik rengler qoyamiyorum kayinpederim karişiyor laf söyluyor,nerdeyse butun işlerme karişiyor,eşime bir söz söylediyimde hep karişiyorlar,eşimle aramuz bozuluyor kavqa ediyoruz,bi mucize bekliyorum belki bizde ayri eve çikak diye.
Eh işte napayim kocam ailesine düşkün,konuşdum bu konuyu kocamla,bana diyoki evde buyuk babamdi,napayim birazda derine gidince kavqa ediyor benle.öyle istiyorumki ayri yaşamayi,siz turklerde uyidi evlende ayri eve çikiyolar.