Gidiyorumyolcuet çoğu soyleminizde haklısınız cumlemin başında savunmuyorum ve onu tutmuyordum şu zamana kadar dedim bı önce okusaydin düzgünce canım hemen saldirdin post açılıyorsa eleştirilere de saygı duy lutfen bunların hepsini hatta fazlasını biliyorum merak etmeyin sadece ekonomi konusunda serbest piyasa diye bir durum var ya bir market ne yaparsa öteki de yapıyor bu piyasayı zamanında cikarandan sormak gerekirdi öncelik ben bilmediklerimi de arastiricam teşekkür ederim sende lutfen serbest piyasa kanununu araştır rica ediyorum hiç istemiyorum ama göz göre göre HDP ye de oy veremem iki ucu b.lu değnek Allah sonumuzu hayır etsin 🤲🤲🤲🤲🌸
Oylar kimeeee kizlaaarr 🤎😅😅
Gidiyorumyolcuet birde şunu söylemek istiyorum ülkemizde kendi vatandasimiz arttırmadi mi kirayı ? Kendi vatandasimiz zam yapmadı mı sattığı erzaga biz kendi kendimize yapıyoruz bunu serbest piyasa derken kasıt ettiğim buydu bir yasa olsaydı eğer herkes ona uyardı fazlasını yapamazdı serbest ekonomiyi cikarmasalardi zamanında şuan herkes kafasına göre fiyat biçip yarış yapmazlardi birbirleri ile vatandaşta mağdur olmazdı bahsettiğimiz kişi çalmış cirpmis somurmus ülkeyi birbirne katmış masumların canıni yakmış bunlar ayrı konular ..
Guzelgunler aklı olan bu pahalılık ve rezillikte yaşamaya bı son vermeye çalışır. Adamlar depremzedeye ev satıyor,çadır satıyor,kadın haklarini hiç saydirlar, HÜDA-PAR la birleştiler, beşli çete denilen mutahitleri doyurdular,apoyla görüştüler,sözde barış süreci diye tcyi bile yasakladılar,her fırsatta başörtüsünü kullandılar,tarımı hayvancılığı bitirdiler,paranın değerini bitirdiler,birinci yüksek enflasyon olduk, Suriyelileri Beslee olduk, özelleştirme diye tüm değerlerimizi yabancılara sattılar daha sayacagim çok şey var… Kinim bitmez!
Gamzeipek hepsi aynı hepsi. apoya terorist dediler biri secim zamanı görüşmeye gitti diğeri sayın öcalan diye konusmasına baslıyo. bu kadar şehit bosa canını vermiş yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum …..
emine hanımın lüks hayatı 🤦🏽♀️milyon dolarlık saat takmaya ne gerek var ya onun saatiyle kac smalı çocuk saglıgına kavusur :( bunlar bizi salak yerine koyuyor askeri ücret 8 kusur. adamların saati bile 8 bine denk gelmiyo bizim aylık kazancımız 8 bin. ne adaleti ne siyaseti ne devleti: ortada devlet mi bıraktılar.. oldu olcak bizi sınır dısı etsinler suriyeliler türkıyede yasasın biz fazlayız bu ülkeye
bitterdelisi24 benimdeee 🙈 HDP ne yaa.. 😑
Bsrkaya Hakkımızda hayırlısı canım kimin içinde hangi niyet var bilemeyiz☺
Cleopatra seninle aynıyım,oy için kalkıp gitmeme değecek hiçkimse yok. Hep şey diyorlar 6 lı masa kazanırsa ülke elden gider . Mecbur diğerine vericez diyorlar ,böyle insanda çok. Ben hiç gitmeyeceğim geçmişime kara yazı sürmeyeceğim. Çok şükür bugüne kadar hiç sürmedim. O bir sürü vefat eden insanların veballerini paylaşmayacağım.
Nietzsche Kesinlikle aynı düşüncedeyim sağ ve solcuların arasında sıkışıp kaldık,çevremde ver birine neden 6’lı masanın şansını artırıyorsun diyen kesim var ,birileri kazanamasın diye birilerine zoraki oy verme taraftarı değilim,senin gibi düşünüyorum halkın takdirine bırakıyorum çünkü hiç biri mantığıma hitap etmiyor buda bir seçim😊Vicdanen daha rahat hissedeceğim kesinlikle…
Blacklist piyasadan ekonomiden az çok anlıyorum ama artık önemli olan ekonomiden de ziyade özgürlük ben saldirmadim sadece insanlar bu konularda çok çok bilgisiz belki burada birilerinin görmesine sebep olurum arastirirlar da doğruyu öğrenirler diye düşündüm saldıracak olsam böyle saldirmazdim yani belki sert geldi üslubum bilmiyorum olabilir ama öbürüne de veremem diyip yine aynı kişiye oy atmakta akıl karı değil malesef bile bile kötülüğe daha da betere gidemeyiz benim bizim cocuklarimizi yorumlarınızı düşünmemiz gerekiyor bakarsınız bir sobraki seçime kadar güzel değil mi bir sonraki seçimde de illaki yenileri gelir o yüzden göz göre göre aynı partiye oy atilmamali illa CHP AKP verin demiyorum başka partilerde var ama şunu belirtiyorum ince ile Erdoğan’ın gizli sözleşmesi var bu da aşikar ince Erdoğan kk yerine başka birine verin
Nietzsche Afetler ,ekonomi,siyasi çıkarlar vb.şeyler yeterince yordu haber dahi açmıyorum sadece ülke için en hayırlısı ne ise o olsun,atlar tepişir yine bu ülkenin vatandaşına olur olan o yüzden kimler için kimleri kırdığımıza dikkat etmeliyiz atan sessizce atsın atmayanada saygı duysunlar çok bir söze de gerek yok😌
Cleopatra ver kiz birine
Bsrkaya evet ciddiyim ☺️
sancaktepe peki Erdoğan’ı isteme sebebin nedir
Guzelgunler AK PARTİ ❤️
Neler neler derim de karakolluk olmak istemem. Ortalık boş beyin kaynıyor çünkü neyse