Guzelgunler Ben siyasetten pek anlamam Hep eşime de derim Türkiye için kim hayırlıysa o çıksın
6 lı masaya hiç güvenmiyorum nedense onlardan biri çıkarsa vay halimize ısınamayorum onalara
Nedense erdoğandan başka çıkan olursa türkiye çok dah kötüye gider gibime geliyor
Yani bilmiyorum Ben taraf tutmuyorum sadece böyle hissediyorum Türkiye için kim hayırlıysa o Olsun inşallah 🤲
Oylar kimeeee kizlaaarr 🤎😅😅
Guzelgunler Recep Tayyip Erdoğan ❤️🔥
Guzelgunler Çok tartışmaya açık bi konu yani aslında söylenmemesi gereken gizli kalması gereken bi konu asko.Biz eşimle çok kararsızız. Bi o diyoruz bi bu ama hani Necmettin Erbakan vardıya onun oğlunun partisi var Yeniden Refah partisi diye işe ona sıcak bakıyoruz bakalım.Hem Erdoğanla da ittifak yaptı yeni
Guzelgunler aynı evin içinde iki kişi bile bir seye karar veremiyorsa 6 farklı beynin zekanın bir şeye karar verebilmesi bana pek muhtemel gelmiyor.
kendi aralarında anlaşamıyorlar zaten. hatta bence birbirlerinden nefret ediyorlar sırf irdovanı devirmek için bir araya geldiler.
irdivonda kendi vatandası hariç herkese bakıyo sagolsun.
bir kere su devltten yardım alamadım parası bogazımdan geçmedi.. dogum paramı bile alamadım.
fiyatları bile sabitleyemen bir insan bence ülkeyi yönetmesin. o kdar bolluk içinde yasaması adil değil.. hanlara saraylara gerek yok. iki üç oda yeterdi paşama !
gerçekten hepsi birbirinden beter. muharrem ince kafası güzel dolasıyo. okullardaki çatlak edebiyat öğretmeni gibi.
öğretmenmiş zaten. peh.
bilmiyorum.
kendi vatanını insanını düşünen kimse kalmadı. suriyeliler şimdi gelsin kurtarsın erdoganı. nefret ediyorum. kendi ülkemde özgürce gezememekten yiyip içimemekten. elin suriyelisi lüks restoranda yemek yiyo ben oturup döner ekmek yiyorum. zoruma gidiyor. benim çocugumun rızkını gelecegını baska ulkenın vatandasına ve re mez sin…..!
zamanında azeriler vardı polis gordugu zaman nasıl kaçarlardı sınır dışı edilmemek için. Asıl onlar bizim kardeşlerimizdi onlara sahip cıkmadık elin suriyelisi gelmiş doktorluk öğretmenlik yapıyor ülkemde…
aman aman… allah bize merhamet etsin , allah yardımcımız olsun.
Guzelgunler KK sanirim
bitterdelisi24 Cokk güzel ozetledin. İşte bu yüzden irdovan soysuzu artık gitmeli. Soydu bizi soyduğu kadar, millet hala Akp diyor. Vallahi cahil midir nedir anlamadım yaa. En basitinden süriyelileri düşünürsek bile adama oy verilmez ya.
sancaktepe what dedin gülüm ? Ciddi misin sen 😱
Bsrkaya irdivonnnn irdivonnnn:) valla al birini vur ötekine. napcaz kime oy vericez bilmiyorum
bitterdelisi24 Bende bilmiyorum hiç biri içime sinmiyor ama galiba inceden inceden gidiyorum 😂
Meseu22 neden o peki bebem
Bsrkaya ahahahahah yaa
Guzelgunler Kesinlikle hiç birine…Al birini vur ötekine!
Bsrkaya Evet canım belki ekonomi kötüye gitti ülke çok büyük sorunlar yaşadı kabul ediyorum ama diğerleri de çakarsa daha da kötü olur gibi geliyor
Yine de bilmiyorum tabi çok arada kalıyor insan
Bsrkaya oda saçı bası dagınık dolasıyo ortalıkta :) serseri :) o degıl de 6 lı masa hdp yi ekledi ya tamam bitti yani gözümde
Guzelgunler bende kime vereceğimi şaşırdım ams sanırım iridovon 🤣🤣 senelerce kavgasını ettim herkesle çok karşıydim ama diğerleri daha beter edecekmiş gibi geliyor canım ayrıca savunmuyorum ama ekonominin sorumlusu o değil bence serbest piyasayı o çıkarmadı zamanında kim çıkarmış ecevit onu arastirin derim linç yemeyeyim şimdi siyaset konuşmayı severim ama yüz yüze mesajla anlayamıyoruz kendimizi 🤣🤣🤣🤣🤣
HurremSultan kızlar öncelikle bir çok yerde aslında incenin Erdoğan’ın masası deniyor kaldı ki bazı şeyler bana da onu gösteriyor benim hissiyatim öyle en azından evet diğer parti de çok iyi değil ama o beyefendi gitmeden de ülkede hiçbir şey olmaz malesef gerçekler asla asla yansıtıldığı gibi değil Twitter’da benimde bizzat şahit olduğum o kadar içler acısı gerçekler var ki görmeniz lazım
Blacklist peki gerçekten de o yapmadiysa kim yaptı başa gelirken söylediği en net cümle şu benim vatandaşım 1 simit 1 çay icemiyorsa baştaki kişide sıkıntı var ben buna izin vermem dedi üzerinden 20 yıl geçti biz hala dışarıda 1 simit 1 çay içerken 40 kere düşünüyoruz eşi de marka marka çantalar eşarplar saatler taksın peki eski başbakan in oğlunun uyuşturucu kaçırdığını ve yabancı ülkede yakalandığını biliyor muydun daha niceleri var böyle kaldı ki bir askeri öğrencinin (not geçmek isterim yaşı 13 14 yaşındaki öğrenciler) sırf kendi projesi gerçekleşsin diye 7 8 yıldır darbeci sıfatıyla müebbet ceza alıp hücrelerde kaldığından haberin var mı ya da askere gelen 18 yaşındaki 4 günlük erin askerin yani 6 7 yıldır yine darbeden müebbet alıp hapishanede hücrelerde kaldığından haberin var mı bu ülkedeki vatandaşların çoğu hiçbir şey bilmiyor asıl gercekleri haberleri ATV ya da TRT1 den izlemekten ibaret sanılıyor lütfen araştırın Twitter’da sesini duyurmaya çalışan insanlara bakın gencecik çocuklara bakın o zaman Erdoğan’ın bir şey olmadığını anlayacaksınız kaldı ki mason ayrıca masonizme hizmette ediyor Erbakan’ın bir çok videosu da var izlemenizi tavsiye ederim
Zamların artık azalması imkansız gibi geliyor bana kim seçilirse seçilsin ekonomi düzelmez siyaset okumuş biri olarak söylüyorum ekonomik kriz bütün ülkelerde var savaş virüs derken
Bi de bizim millet kendi kendine zam yapıyor her şeye adam diyor ev benim istediğim fiyata kiralarım vs. Yada ürün benim ister al ister alma biz de ihtiyaç olduğu için mecbur alıyoruz