• Sağlık
  • Selam Tatlışlarımmmm???? Yeni gelen minnoşlar el kaldırsın????

Merhaba bende yeniyim kızlar 5 senelik evliyim ilk gebeliğim üzüm gebeliği yane mol gebelik olduğu için kürtaj oldum ondan sonra normal yolla tekrar hamile kalamadım iki tüp bebek denemem var biri hiç tutmadı 2. Tuttu kalbi durdu benim gibi olan varmı moralim çok bozuk bu ara gene adet günüm olacam heralde belirtiler var..

Burci sıkma canını rabbim inşallah tez zamanda nasip eder hayırlı bir evlat bende sekiz senelik evliyim tüp bebek dediler daha nasip olupta yaptıramadım her seferinde bir şey mani oldu bende artık vaktini ve saatini bekliyorum

Kızlsr acillllll yardım lütfen

Ikı hafta once ılıskıye gırdım esimle fakat ıkı gun once doktora gıttım test yapıldk hamılelık cıkmadı fakat cok agrım var kasıklarımda adet sancısı gıbı adetım 6-7 gun gectı ama tam hatırlamıyorum nezaman adet basladı ama bıtis tarıhı 4mayıstı
      Fakat bugun hamılelık testı yaptım ama sılınık cıktı napmam gerek kızlar sigara alkol kullankıorum ama nargıle ıcıyorum ...........................

• Ades bunu yanıtladı.

Peride Kızlsr acillllll yardım lütfen

Ikı hafta once ılıskıye gırdım esimle fakat ıkı gun once doktora gıttım test yapıldk hamılelık cıkmadı fakat cok agrım var kasıklarımda adet sancısı gıbı adetım 6-7 gun gectı ama tam hatırlamıyorum nezaman adet basladı ama bıtis tarıhı 4mayıstı
        Fakat bugun hamılelık testı yaptım ama sılınık cıktı napmam gerek kızlar sigara alkol kullanmiyorum ama nargile kullaniylrum

12 gün sonra

Peride ben geldim. 🕺🏻 Merhaba her kese. 🥰

11 gün sonra