Bende yeniyim slmlar
Selam Tatlışlarımmmm???? Yeni gelen minnoşlar el kaldırsın????
Bende yeniyim
Bende yeniyim 😀
Bende yenim
Bende
Yeni geldim 😌💋
Merhaba bende yeniyim kızlar 5 senelik evliyim ilk gebeliğim üzüm gebeliği yane mol gebelik olduğu için kürtaj oldum ondan sonra normal yolla tekrar hamile kalamadım iki tüp bebek denemem var biri hiç tutmadı 2. Tuttu kalbi durdu benim gibi olan varmı moralim çok bozuk bu ara gene adet günüm olacam heralde belirtiler var..
Ben😇
Kızlsr acillllll yardım lütfen
Ikı hafta once ılıskıye gırdım esimle fakat ıkı gun once doktora gıttım test yapıldk hamılelık cıkmadı fakat cok agrım var kasıklarımda adet sancısı gıbı adetım 6-7 gun gectı ama tam hatırlamıyorum nezaman adet basladı ama bıtis tarıhı 4mayıstı
Fakat bugun hamılelık testı yaptım ama sılınık cıktı napmam gerek kızlar sigara alkol kullankıorum ama nargıle ıcıyorum ...........................
Peride Kızlsr acillllll yardım lütfen
Ikı hafta once ılıskıye gırdım esimle fakat ıkı gun once doktora gıttım test yapıldk hamılelık cıkmadı fakat cok agrım var kasıklarımda adet sancısı gıbı adetım 6-7 gun gectı ama tam hatırlamıyorum nezaman adet basladı ama bıtis tarıhı 4mayıstı
Fakat bugun hamılelık testı yaptım ama sılınık cıktı napmam gerek kızlar sigara alkol kullanmiyorum ama nargile kullaniylrum
Peride bende yeniyim 😍🙋🏼♀️
Bende yeniyim 🌸👋