Bsrdskran Denizzzzz Yaa geçmiş olsun Biz kadınların çektiği nedir inşallah böyle şeylere gerek kalmadan isteyen tüm kadınlar hamile kalır .
Denizzzzz Bsrdskran Sağ ol canm Allah razı olsun aynen ama Allahtan gelene Hamdolsun ben elimden geleni yaptım en azından içimiz rahat şükür bir problem yok inşallah Rabbim nasip eder 🤲
Mihricann_2123 Denizzzzz ilk ay korunmak zorunda kaldım radyasyon alınıyor film çekerken ikici ay hamileydm
Denizzzzz Mihricann_2123 Ya ben korunmadım canım bu ay çektirdik ama korunmadım bir problem olur mu acaba ben o kadar alışmışım olmayacağına galiba ondan korunma gereği duymadım 😔
Denizzzzz Monalisa Allah hayırlı etsin canım çok şükür kavuşmuşsun bebeğine darısı inşallah bekleyen herkese ve bana 🤲😊
Mihricann_2123 Denizzzzz bana doktorum korun demişti rahim filminde bir sorun çıktıysa bu defa hamile kalman yüksek ihtimal benim her iki tüplerde tıkanmıştı açıldı
Denizzzzz Mihricann_2123 Anladım canım bana söylemedi biran tereddüt ettim sağ ol inşallah ya benim de 4 sene oldu kalamıyorum 😔
Cangul Monalisa ya canım bende 7 ay önce bebeğimi kaybettim kurtaj oldun tekrar hamile kalamıyorum adetlerim azaldı bana da histereskopi ya laporaskopi diyorlar kalamicam diye korkuyorum o kadar stres yaptimki helak oldum