Denizzzzz Merhaba kızlar Rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalan var mı, hamileliğe yardımcı oluyor mu acaba bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?
Cangul Denizzzzz genelde kalan oluyor ama Olmayadabilir canım çektir zaten orda herşeyin gozukuyor ama onu cektiriyim hamile kalmak için değil rahim durumu görmek için çektir nasibi varsa olur
Monalisa Denizzzzz ben dış gebelik geçirdim sağ tüpümden lakoroskopi oldum kapalı ameliyat. Doğru yazmamış olabilirim. 7 ay hamile kalamadım doktor rahim filmi istedi üzerine ovulayson kullandım sonrası bebeğim yanımda şuan hamd olsjn
Denizzzzz Cangul Evet çektirdim bir sıkıntı yoktu canm tüpler açık şükür ama hamile kalamıyorum prolaktin de düştü kafama takılıyor bazıları çekip kalabiliyormuş bende bu ay çektik acaba olur mu
Mihricann_2123 Denizzzzz ilk ay korunmak zorunda kaldım radyasyon alınıyor film çekerken ikici ay hamileydm
Cangul Denizzzzz kısmet meselesi bazıları kalıyor bazıları kalamıyor rahat bırak sagliklisini dile ben normal yolla kaldım ama karnimda öldü o yüzden sagliklisini dilemek ve kucağa almayı nasip etsin allah bunlar onemli
Denizzzzz Bsrdskran Ben çektim canım resmen öldüm o kadar zor oldu ki benim olduğum yerde eski usul oluyormuş Türkiye de bazısı anestezi ile yapıyor ben anestezisiz yaptım diye çok ağrıdı .İçine şırınga ile ilaç gönderiyor tüplerine bakıyor açık mı değil mi diye bir de uzun bir Demir var onunla ilaç iyice gitsin diye içinde gezdiriyor o çok canımı acıttı benim filmde görünüyor tüpler açık mı diye canm .
Bsrdskran Denizzzzz Yaa geçmiş olsun Biz kadınların çektiği nedir inşallah böyle şeylere gerek kalmadan isteyen tüm kadınlar hamile kalır .
Denizzzzz Monalisa Allah hayırlı etsin canım çok şükür kavuşmuşsun bebeğine darısı inşallah bekleyen herkese ve bana 🤲😊
Cangul Monalisa ya canım bende 7 ay önce bebeğimi kaybettim kurtaj oldun tekrar hamile kalamıyorum adetlerim azaldı bana da histereskopi ya laporaskopi diyorlar kalamicam diye korkuyorum o kadar stres yaptimki helak oldum
Denizzzzz Bsrdskran Sağ ol canm Allah razı olsun aynen ama Allahtan gelene Hamdolsun ben elimden geleni yaptım en azından içimiz rahat şükür bir problem yok inşallah Rabbim nasip eder 🤲
Denizzzzz Mihricann_2123 Ya ben korunmadım canım bu ay çektirdik ama korunmadım bir problem olur mu acaba ben o kadar alışmışım olmayacağına galiba ondan korunma gereği duymadım 😔
Mihricann_2123 Denizzzzz bana doktorum korun demişti rahim filminde bir sorun çıktıysa bu defa hamile kalman yüksek ihtimal benim her iki tüplerde tıkanmıştı açıldı
Denizzzzz Mihricann_2123 Anladım canım bana söylemedi biran tereddüt ettim sağ ol inşallah ya benim de 4 sene oldu kalamıyorum 😔