Meseu22 Kizlar selam, esleriniz kondom kullanirken itirazsiz nasil kullaniyor? Biliyorsunuz his kaybi oluyor erkekler de pek sevmiyor, bende sevmiyorum aslina bakarsaniz surekli yillarca da kondomla sevismek istemem. Bu konuda ne dusunuyorsunuz merak ettim.
Aysegullgeldii1 Meseu22 benim eşim kendisi korunuyor bana izin vermiyor 😒yani bizde bir kayıp olmadı son gaz devam 😂😂😂istekli olana bunlar engel olmaz
TombulHatun Meseu22 valla nasıl his kaybı oluyor bende onu anlamıyorm 5 senelik evliyim evliliğimn ilk 6 ayı dışında hamilelikde dahil sadecw prezervatif ile korunuyoruz ikimizde çok güzel hissediyoruz 😃
HurremSultan Meseu22 biz sevemedik ya ne ben ne eşim hoşumuza gitmedi paketi aldık spiral takana kadar 1 2 taneyi zar zor kullandık kenarda duruyor sırf bu yüzden spiral taktirdim. Ağrı vs yapıyor ama yapcak birsey yok bebek istemiyorum şuanda hatta hiçbirzaman😂😂
Meseu22 Aysegullgeldii1 engel olmuyor zaten ama his kaybi oldugu bir gercek buda benim hosuma gitmiyor . Kocamla da bi zahmet et et e degsin istiyorum daha cok hissedebilmek istiyorum onuuuu
Meseu22 Aysegullgeldii1 evet yani bende merak ettim valla yillarca kondomla takilanlar vallahi helal iyi sabretmisler😀
Meseu22 TombulHatun nasil olmasin ki 😀karsindaki insanin bedenine dokunamamis oluyorsun, lastik ile temas ediyorsun. eldivenle sevmek gibi bisey😀 Ama Size helal olsun onca yil tensel temassiz gecirebilmissiniz.
Polyannacilik TombulHatun öyle deme tombulcugum gerçekten prezervatif ile prezervatifsiz o kadar fark ediyor ki anlatamam sana
guzelanne TombulHatun siz hep prezervatifle yaptığınız için ona alışmışsınız et ete değme hissini unutmuşsunuz ama bi kere o şekilde yapsanız aradaki farkı anlarsınız 😊
Meseu22 HurremSultan bende baglaticam sanirim en kesin cozum 😀 gercekten bide beni tahris ediyor yaniyor o bolge hic sevemesim ya😀
TombulHatun Meseu22 nasıl tensel temassız t3nsel temastan kastınız sadece cinsel organlar mı gayet her yerimiz birbirine temas ediyor 😄 sadece ilişki anında kullanıyoruz bana hiç plastik havası vermiyor bünye alışkanlık yaptı sanırm 😄 prezervatifle yada onsuz aldığım haz değişmiyor sadece çok pahalı ya 😁
Tinkiminkiy Meseu22 eşimi ikna edemedim.malsf geri çekilmeye korunuyorm 2.5 senedir artk nezmn kazaya kurban gidersek
Annekuzusu7 Meseu22 biz okeyin tüm çeşitlerini almıştık gerçekten bazılarından eşim hiç memnun kalmadı onları tekrar almadık yani demem o ki size uygun olanı bulmanız için hepsini denemeniz gerekiyor
TombulHatun Polyannacilik ya bilmiyorm ben alıştım sanırım yada çocuk olavak korkusu daha ağır basıyor prezervatifsizde kendimi sıkıp her an adamı üzerimden iteceğim düşüncesiyle hiç birşey anlamıyorm prezervatif candır 😁😁😁😁
Polyannacilik TombulHatun he o açıdan haklısın evet 😅bizde Allah’a emenat korunmaya devamke umarım bir gün patlak vermem
Hayatt123 Meseu22 en güzeli spiral canım. Adet süren çok uzuyor ama onun dışında şikayet yok. Ben asla istemediğim için bebek bana mecbur spirall
TombulHatun guzelanne ya arada illaki kaçamak oluyor prezervatifsiz ama korkudan hiç birşey anlamıyorum ki her an adamı itecek pozisyonda bekliyorum 😁😁😁😁