Nefedukaa lütfen lütfen bu düşünceden çık herkes kendi yaptığından sorumlu sen neden pis olasın hele sen bu adam için ömrünü feda edesin yapma lütfen.. sen değerlisin aldatılmak güzelliğe çirkinliğe bakmıyor karşında ki insanın kişiliğiyle alakalı. Ayakda dur kararından dönme sen güçlüsün ise girersin çalışırsın kimseye de muhtaç olmazsın.

Nefedukaa hakime de desin aynısını tabi yerlerse. Tazminatı vermeyen kira da ödemez nafaka da vermez. Sen yinede davanı aç. Denemek için yazdım bilmem ne için yazdım anca kendi küçük aklını kandırır öyle. Evde birikmişin sakladığın bişey varsa şuan evde bulundurma zamanı değil. tedbirini almalısın bu arada

Bsrkaya yemin ederim teyzem aklıma geldi o edepsiz ahlaksız oğlu da karısını aldattı kadına kadınlık yapsaydın dedi. Kadınların yüz karası böyle anneler. Allah göstermesin oğlum olacak karısını aldatıcak oğlumu evden atar gelinime torunuma ben bakarım yetiştirememişim diye utanıp

buzdankalpler ayneen öyle. İnsan yetistirememisim diyip mahcup olur. Yok yaa ne iğrenç insanlar var. Herkes de anne olamıyor işte doğurup doğurup salıyor sonra bütün bunlar ortaya çıkıyor.