Nefedukaa canını sıkma hayat yasamaya deger kalbinden öpüyorum icini ferah tut😘
Aldatılmışım
Nefedukaa şuraya kdr yorum yapmadan okudum. İsterse çekilmeli olsun elinde kocan olarak şahsın basbaya itiraf gibi yazdığı mektup var. Paşa paşa verecek herşeyi. Altınları da tazminatı da al derim. Kızının eğitim hayatında kullanırsın kendin için olmasa da. Çok mu şahit lazım hızlı bitsin istiyosan. Kız kabul ederse şahit olarak yaz. Dediği gibi biriyse kabul eder
Nefedukaa merhaba öncelikle çok üzüldüm başınıza gelen bu olay için umarım rabbim güç kuvvet verir size kızınız ve siz atlatirsiniz güzel bir hayatınız olur 🤲 ama bu tazminat altın konusunda vazgeçmeyin sonradan keşke alsaydım donuna kadar diye pişman olursunuz bu sizin hakkınız yaranizi sarmaz tabiki ama yiprandiniz ve bu kızıniz var onun için kullanırsınız saklarsiniz parayi boşanmaya kesin kararlı iseniz tek başınıza bakacaksaniz kızınıza o da afedersiniz eşek gibi bakmak zorunda anlaşmalı da süresiz velayet istemeyi unutmayın
- Düzenlendi
buzdankalpler ya istemememin sebebi eşim şuan zaten çalışmıyor. Tazminat konusunu söyledim aç davayı zaten veremem girerim hapise sende benden kurtulursun diyo. Ben huyunu biliyorum öyle gözü kara birisi umrunda olmaz. Yaptıklarından da belli değil mi zaten. O yüzden en azından evin kirasını ödesin nafakayı versin önemlisi o şuan benim için.mektup için ne diyor biliyor musun ben onu bilerek yazdım sen benim arabamı kurcalıyorsun ya onun için diyo. Şaka gibi öyle uzun öyle seçilmiş cümleler kullanılmış ki attığı yalana kendisi bile inanmıyorken annesi inanıyo
- Düzenlendi
Nefedukaa tazminat için hapis olayı yok , parası varsa alırsın yoksa parası olana kadar, üzerine mal varlığı olana kadar beklersin ,acıtasyon yapıyor. Nafakasını ödemezse her seferinde 3 aylık mahkemeye verirsin o zaman yakalama kararı çıkar ,karakola götürülür , 3 aylık nafakanı ödediği anda da çıkar. Yani aslında donuna kadar nafaka veya tazminat çıksa da adamın bişeyi yoksa alamıyorsun sistem süründürüyor seni
Nefedukaa Sen hala onu düşünüyorsun. Nereye girerse girsin. Umurunda olmasın. Sana bunları yaşatan kişiyi yok hapishaneye girer yok mezara girer. Bu şekilde duygularina yenik düşersin. O sana acıdı mi
Ailenize acıdı mi kızına acıdı mi. Hayır. Sen niye düşünüyorsun nereye gireceğini. Sen alacağın paraya bak. İnan çok pişman olursun bak. Vee bence hiç bu konu hakkında konuşma eşinle çünkü hala sacmalıyor. Bildiğin nerden olayın içinden sıyrılırım o sekili deniyorumm bende kocamın arabasına bakarım çünkü benimde arabam o. Ama ben arabasına bakıyorum diye kız mektublari bulmuyorum eşinizin kafa gitmiş. Sen kendini kurtarmaya bak. Kayınvalidenizde oğluna guveniyorsa kalsınlar baş başa. Herkes yetiştirdiği çocuğun huyunu bilir. Sen kurtul o aileden.
Nefedukaa şok oldum. Rabbim sana sabır versin. Onu da bildiği gibi yapsın. Haysiyetsiz
Nefedukaa her şeyi iste. Niye kalsın. Şöyle saçma gurur yapmayın lütfen ama ya
Bsrkaya ben onu düşünmüyorum. Vermeyeceğini biliyorum. O zaman inat yapacak mahkemenin belirlediği 3 kuruş nafakayı verecek sadece. Ben evin kirasını da kitleme derdindeyim. Evime dönmek istiyorum çünkü kızım eylülde anaokuluna başlayacak okul bizim evimize daha yakın. Arkadaşları herkes orada ben onun düzeni bozulsun istemiyorum birde gerçekten baba evinde çocukla olmuyor, zorlanıyorum. Babam anlayışlı biri asla değil herşeyime laf yapar karışır ben o yüzden herşeyden vazgeçiyorum
Cicekliperde gurur meselesi değil bu yukarda yazdığım yorumu okursan
Nefedukaa okudum hala aynı kanıdayım. Yani aldatılmışsın isterse tırın altında kalsın. Hakkından vazgeçme derim. Yine de senin bileceğin iş tabi
Cicekliperde ben onu düşünmüyorum. Vermeyeceğini biliyorum. O zaman inat yapacak mahkemenin belirlediği 3 kuruş nafakayı verecek sadece. Ben evin kirasını da kitleme derdindeyim. Evime dönmek istiyorum çünkü kızım eylülde anaokuluna başlayacak okul bizim evimize daha yakın. Arkadaşları herkes orada ben onun düzeni bozulsun istemiyorum birde gerçekten baba evinde çocukla olmuyor, zorlanıyorum. Babam anlayışlı biri asla değil herşeyime laf yapar karışır ben o yüzden herşeyden vazgeçiyorum’
Bu yorumdan bahsediyorum.
Nefedukaa canım sence ne kadar nafaka verecek? Çalışmıyor dedin. Kiranı ödemeyi kabul edecek mi peki? Şu an senin düşündüklerinde benim düşündüklerim farklı. Şu an veremeyebilir tazminatı kazanırsan ha bugün ha yarın mutlaka alırsın.
Tabiki çocuğun düzeni bozulmasın ama bunu bir baba olarak onun da düşünmesi lazım. Bence sizin işler daha çok karışacak. Allah gönlüne ferahlık versin.
Cicekliperde nafaka Bilmiyorum valla araştırdım ama çok belirlemiyormuş mahkeme üç kuruş birşey yani. Bende anlaşmaya çalışıyorum nafakayı kendimiz belirleyip + kira desteği diye dilekçeye yazıp anlaşmalı bitsin diyorum. O yüzden vazgeçiyorum herşeyden biran önce kızımla yeni hayatıma başlamak için. Valla inşallah biter biran önce çok yıpranıcam çok zor bir süreç
- Düzenlendi
Nefedukaa bunu mahkemede belirt sadece diğer isteğini çıkar bunu ekle ama diğer bütün haklarından yararlan. Altınların meseela. Onlar senin tabiki hepsini alıcaksın köküne kadar. Kayınvalidenizde donunu mu satar da ne yapar bilemem artık ama sen acimicaksin. Sen mahkemeye talep de bulundun mu zaten seni hakli görürler. Kiranı da o ödesin ohhh ne guzell valla,
Vee haklısın sen yipranmak istemiyorsun o yüzden biran önce bitsin istiyorsun biliyorum. Amaa ekonomi çok kötü. Sen ona saçını süpürge ettin az daha sık dişini vee donuna kadar al inşallah. Hakkında herşey hayırlısı olsun kuzumm bende gelişmeleri merakla bekliyor olucam 🤲🥺 bol bolll dua ediyorim sana ve kızına 🤍