Merhaba kızlar ben 21 haftalık hamileyim doktorum 3D ultrason için bana başka bir doktora baş vurmamı söyledi fakat her bir doktor 3D ultrason yapmadığını söyledi Almanya’da yaşıyorum ve Almanya’da bunun artık geçersiz olduğunu söylediler çocuğa zarar veriyormuş sizin bir bilginiz var mı acaba bana yardımcı olurmusunuz yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım 🫤🫤🫤🫤🫤
3D ultrason tehlikeli mi
anamiteva_26 bende Almanya dayım benim doktorum yapıyor ve herhangi bir şekilde yapmam yapılmıyor demedi. Sadece kötü bişey görürsem başka bir yerde yaptırman için yönlendiririm demişti. Sizin doktorunuz başından mı attı acaba ?
arman benim doktorumda 3D ultrasonu yokmuş dedi ve beni başka bir doktor arkadaşına yönlendirdi fakat onları arayıp termin almak istediğim zaman da biz artık yapamıyoruz dedi bebeklere zararlı olduğu için bi kaç doktoru daha aradım onlar da aynı şeyi söyledi 🫤
anamiteva_26 sağlık olsun o zaman bebeğinin sağlığı iyi ise önemli değil. Burayı biliyorsun herşeyi dört dörtlük yapmıyorlar maalesef.
anamiteva_26 bende yurt dısında yasıyorum gittiğim doktor ozeldi o yzuden 3d vardı onda hıc zararı olmadı sonradan artık fıyatı fazla gelınce son aylara doğru normal sigortanın karsıladıgı doktora gıtmıstım. Cok sukur kızım 3 yasında hıcbır sorun yok
arman aynen canım
Hayat_ Allah bağışlasın umarım bende de bir sıkıntı olmaz
anamiteva_26 amın canım cok teşekkür ederım darısı butun hamılelere. Rabbım yavrusunu bekeyen butun annelerın sağ salim bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın.. cok dusunme bende cok dusunurdum acaba ıyımı? Saglıklı mı? Bırseyı varmı? Evde yanlızdım esım gec gelirdi butun gun böyle dusunürdüm , korkardım, ağlardım.. hatta böyle seyler dusunmemek ıcın hergun anneme gıderdim. Aklım baska seylerle meşgul olsun derdım. Sımdı dıyorum kı kendıme hamılelıgımı zehir etmişim.. guzel guzel tadını çıkaracagıma hep üzmüşüm kendımı cok pişmanım cok.. sende dusunme ınsallah sende ve butun bebek bekleyenler sağlıcakla kucağınıza alırsınız🤲🏻
Hayat_ evet aynen bende öyleyim şimdi ben eşimden de ayrıldım o yüzden hep bir nagatiflik var üzerimde Dua etmekten başka çarem yok ailem iyi ki destek oluyor yoksa kafayı yerdim iyice 🫤
anamiteva_26 hıc uzme kendını anın tadını cıkar , karnını bol bol sev Allah yardımcın olsun