• Muhabbet
  • Nişanlım ailesine yakın oturmak istiyor

belinda nişanlın eğer ailesinin aklıyla inat edip onlar istediği için yakın oturmak istiyorsa annesinin çatısının altında yaşamaya devam etsin, kayınvaliden iyi bir insansa yakın oturup sorun yaşayacağını düşünmüyorm olduki yakın oturdun mesafeni rn baştan belli edeceksin ben evlendiğimden beri 5 senedir kayınvalidemle yakın oturuyorm 5 dk mesafe var yürüyerek ama bugüne kadar ne habersiz geldi evime ne biz gitmiyoruz diye surat yaptı benim anahtarım bile var onda. Sen nişanlınla konuş ben 2 aileye de yakın oturmak istemiyorm diye hatta direkt kayınvalidenle aile ortamındaykrn konuşun bence o zaman kayınvalidenin de rengi belli olur

belinda sebebi neymiş, özel bir durum mu var, annesinin ya da babasının sürekli gözetim altında vs mi olması gerekiyor önce bunlar konuşulmalı tabi, onun dışında sadece ana kuzuluğu ise aklında olan kendi sınırını koymanda fayda var.

Polyannacilik çok aşırı katılıyorum iki yıllık evliyim eşim çok iyi birisi sırf böyle biri olması bile ona aşık olma sebebimdi düşünün söylenen tüm kötü şeylere rağmen ben ailesiyle aynı binada oturmayı kabul ettim onun beni hiçbir zaman ezdirmeyeceğini dengeleri hep koruyacağını savundum bi bebeğimiz oluncaya kadar herşey çok güzeldi hastanede bile bana kayınvalidem baktı neyse sonra kızım yirmi günlükken yoğun bakımda yattı bir hafta sonrası doktor karantinada kalacaksın kimseyi almayacaksın eve dedi bunlarda zırt pırt geliyordu ben engel koyunca işler değişti alınganlıklar başladı eşime ıvır zıvır şikayetler başladı yok annem çok üzülmüş şunu yapmışsın annem çok ağlamış instagramda bişey yazmışım kardeşi annesine göstermiş ona mı yazmışım çok ağlamış bu saçmalıklardan büyük kavgalar ettik bğyük olaylar oldu sonra barıştık eskisi gibi okduk ama benim elimde ufacık bebeğimle evi terketmeme bile sebep olabilirdi bunlar biraz uzun oldu kusura bakmayın VELHASIL KELAM EŞİYLE AİLESİNDEN UZAK İNSAN HER ZAMAN SIFIR SIKINTI YAŞAR NET

Meseu22 ayynenn öyle olacak baştan kabul ettin diyecekler

belinda sana tek kelime kuracağım senin yaşadığın su şeyin çok daha fazlalarını yaşadım ve neler neler ve bunları sadece 7a yada yaşadım ha. 7 aydır evliyim çünkü. Hadi sözluluk nişanlılık ta yasadiklarimi da sayarsak toplam 2 yil diyebiliriz. Ana kuzusu olan bir insanla emin ol bak inanılmaz zor bir hayat geçirirsin. Çünkü ilkde öyle düşüncesi olmayipta sonradan diyorsa emin ol kafasina biri girmiştir ve birilerinin dediklerini dinleyebiliyorsa , başkalarının onun hayatini yönlendirmesine izin veriyorsa işin gerçekten zor. Ayrıl diyemem ama yolun basindayken iyi düşün sonradan yaşayacağın sıkıntıları. Ona göre hayatına şekil ver devam et ya da bitir. Ama ben sana ne kadar da anlatırsam anlatayim insanoğlu tecrübeden asla ders almaz. Başkalarınin nasihatiyle hareket etmez. Kendisi yaşayıp gördükten sonra anlar insanoğlu kendi tecrubesiyle anlar yani . Yaşamak gerekir yaşamadan milletin yaşadıklarını anlatmasiyla karar veremezsin vermezsin dinlemezsin çünkü bildiğini okursun hayat böyledir. Bende boyleydim çünkü emin ol bir cogu kişide böyleydi ve böyle. İçini karartmak istemem ama sadece buraya yazdığın tek bir sorudan seni zor bir hayatın beklediğini gayet iyi anladım zamanla anlarsin yaşadıkça ne demek istediğimi tek diyeceğim Allah şimdiden yardımcın olsun. Ve hepimizin de tabi 🙏

ZRaporu O kayanandan kaynanaya,eş ailesinden ailesine değisir ya.ben kayananamlarla bir yaşadım 2 iki yılım çöpe gitmiş gibi hissediyorum acıyorum hep o yıllarıma.Saçlarıma aklar düştü resmen.Evimi ayırdım o memlekette ben iatanbuldayım evimi ayırdığım gün anladım evlendiğimi,çocuğumun benim çocuğum olduğunu🙄Aman aman nekadar uzaklar okadar iyiler hepte öyle kalsınlar🙄🙄

Dogruu43 Aman allah yaşatmasın zaten eniyi kaynanalar bile gelinlerinden hep uzakta yaşasınlar herkes kendi hayatına baksın😒

Yasak_elma aynen öyle ya bencede . Kayınvalide melek gibi olsa dahi kaynana gelin arasında kesinlikle o meleklik sürmüyor çünkü annemin yaşadıklarını çok iyi biliyorum çünkü babannem tarafından en melek kayinvalide denilirdi ve annemde aynı şeyi derdi ama kesinlikle hayır ya ben kayınvalidelerin en iyisinin bile melek gibi olduğuna inanmıyorum milyonda 1 dir bence 😂

Yasak_elma nişanlısın ailesini tanımadan da ön yargılı olmamak lazım. Belki iyi insanlardır. Hemen amannn amann uzak dur demek ön yargıdan başka bir şey değil.