TombulHatun Bsrkaya bende ardle söyledikten sonra kuru şampuan olduklarını gördüm haklarında hiç bir fikrim yok
Bsrkaya Bak bu ürün nemlendirici ama nemlendiricisi cokk iyii. O kadar yoğun ki. Yüzünü ilk önce madarays sabun ile yıkıyorsun. Ardından bunu sürüyosun. Kokusu yok amaa bakım ben çok memnun kaldım bundan tekrar sipariş verdim bu 3unuu cok iyi ürünler çünkü full bunlara taktım kafaya su aralar bunları kullanıyorum. 😂 isteee bu yaa bebeyimmss 👌🏻 lifli olması çok iyii yüzündeki kılcal damarların bile hareket haline geçiyor resmen kan akışı hızlandığı için böyle sertlik oluyor yüzün geriliyor veee sabah kalktiginda bembeyaz kalkıyorsun kan akışı bayaa dolaşmış vee tamamlanmis cildin gibi helee sana o yumuşaklığı anlatamam 🤗 lifli olunca sen düşün nasıl yumuşaklık oluyor. Ben çok sevdim bu iki ürünü birde saç köpüğü ben birtek saç köpüğü olarak bu ürünü kullandim veeee ba-yil-dimmm vallahi verdiğin parayı hakkediyor. Kokusuu zaten muazzam ona hiç girmiyorum çünkü kalıcı bir kokusu var. Ve çok iyiii. Yumuşaklığı da çok guzell. Benim sacima çok iyi geldii 😚
Rouge Bsrkaya bende linkler acılmıyor ama sabun diyince tüylerim ürperiyor dkdkd sert lif mif hic sevmem kılcal damarlar falan hic dogru bulmuyorum kullanmıyorum mümkünse cok nazik peelingler yada kimyasal peeling kullanıyorum cildimi cizmesin yada ilerde sarkma cizgiler vs olmasın diye sarılık da oluyor mümkün oldukca nazik davranmak lazım hunharca temizlemek yanlıs
Bsrkaya Rouge ay gelsin gelsinnn 🤗kizz bizim burası heryer Farmasi Oriflame Avon’ ama ürünleri muhteşem güzel çünkü hepsi doğal bitki özlerinden yapılan ürünler. Vee kalıcılığı keza oylee çok ünlüdür Oriflame Farmasi bizim burda 😂 ben ürünlerini çok severek kullanıyorum yanii adii mal ürünleri olamaz icindeee. Hepsi en iyileri 👌🏻
Rouge Bsrkaya farmasiden bisey kullanmadım galiba hatırlamıyorum eskiden heryerde satılmıyordu simdi ulaşılabilir mi
Rouge Bsrkaya bende foreo kullanıyorum ama hep degil cildi mahvederler yoksa bunu da kurutmaya ve bastırmamaya kılların sert olmamasına dikkat etmelisin
Bsrkaya Rouge kız kılları sert değil yumusskk hiç öyle hayal ettiğin gibi değil inan ki çok iyii tatmin eder seni bu çünkü yumusak fırçaları baya hemdee sadece daireler çizip sana masaj veriyormuş bir etkisi var o kadar. Birde iyii ürün rahatlatiyor yüzümü 😂
HurremSultan Rouge bende qldim ama yüzü çiziyormus o yuzden kullanmayı bıraktım aşkım. Şimdi de garnier c vitaminli Bi yüz temizleme jeli çıkarmış sabah akşam onunla yıkıyorum ve yıkar yıkamaz cilt tonum açılıyor o kadar güzel ki üzerinde 2 defa yıkayın yazmasa sürekli gidip onunla yıkanabilir ahahhahha
Rouge Bsrkaya bu bende de vaarrr beyazı en sevdigim ama bundan da var 😍bende seviyorum bak aynı fikirde oldugumuz ürünler var
Rouge Bsrkaya bu markanın baska jelini denemiştim içerik olarak mükemmeldi 2 kere bitirdim yine oraya gelince alıcam hala varsa aslında bu marka burda var ama o ürn yok gormedm hic
Bsrkaya Rouge askimm şimdi tekrar yükledim bakk şuan linkler açılıyor. Yaa bilmiyorum ben aşırı sabuncuyumm mesela demiştim hatirliyorsan bundan öncede dove sabun kullanıyorum diye. Daha temizmis gibi hissediyorum şimdi lif bazlı sabundan çok daha memnunum ama. Böyle kötü bir etkisi yok şuanlik yok ileriye dair dusunecek olursam illa ki bir yeerim sarkacak şey olacak cildi cizmiyor askımm oylee sert lifli değil lifler kendi arasında da ayrılıyor yaa en hafif olanı böyle batmıyor yanii amaa seni biliyorum evet sen sabun diyince No No Nooo 😂 abiii bizzler sabunlarla büyüdük yaaa 😂 Dilan Polat kızım bu ürünü çıkaran 😂 kadının yuzuu bebek gibii anasını satayım veriyor parayı gelsin raspiringler gitsin botokslar yaniii 😂 vallahi ben şuan buna taktım inan bekledigimi karsiliyor şuan bir acısını gormuyorum yarın ilerde çıkar mı bilemem 😂 hayırlısı artık 🤷🏻♀️ Oriflame vucud kremi bende de var ben şimdi sadece banyodakileri attım sana kızım içeride uyuttum. O uyansın odama girip oradan da atıcam aynisi mi bakalım bı 😂
Rouge Bsrkaya sert degilse tamam bunun yumusakları var olabilir sorun yok ama ikinci attıgın lanet o noooo aslaaaaa😂
Rouge Bsrkaya o kadar kutusunda tertemiz ürün varken neden sabun ya😂dilan polat kimki bakım konusunda? onlar para için populer ürün neyse onu yapıyorlar birbiriyle yarısıyorlar sen sanıyor musun ki gercekten dilan o ürünleri kullanıyor? Bizim gibi cilt bilmeyenlere satıyor satıyor o paralarla kendilerine bebek gibi ürünler alıyorlar bebek gibi profesyonel uygulamalar yapıyorlar sanki dilan lifini kullanıyor hergün.ilerde onlarda nasıl olur bilinmez tabiki hepimiz sarkıcaz ama olay gec olması benim büyük annem 100 yasınu gecti hala bakımlıydı ölücem demiyordu kadın hic mi yaslanmaz ya manken gibiydi hep narin bakıyordu öyle ogretti bize bizde öyle yapıyoru dilan konusunda saf olma lütfen
Bsrkaya Rouge senin bu ananeyi ben çok merak ettim haa 😂 yaa bilemiyosun kii 🤷🏻♀️ şuan öyle bir yüzüme çarptın ki ne diyeceğimi bilemedim 🙈 tabiki deee geç olsun ben istemem mesela 35 yaşında sarkmis her yerim. İstemem yanii 😂 valla Dilan konusunda bayaa saftim 🤭 inanmıştım çok saf duygularla inanmıştım hemde urunlerin yüzüme iyi geldiğini düşünüyordum 😂 sen şimdii beni bii salladın olmaz boyleee 🤭
Bsrkaya Rouge aşkım bu turuncu ürünler yüz maskesi için geçerli değil mii 🤗 göz altı için falan iyi geliyor mu
Rouge @TombulHatun @Bsrkaya dustaki yagları götürmüştüm dusa da girdim banyo dolaplarında jeller vardı onlarla yıkanmak zorunda kaldım ama ne buldum bunu ne zaman almısım bilmiyorum siz jel seviyorsunuz diye atıyorum kokusu falan aşırı keyifliydi güllü ama hacı kokmuyor dkkdd
Rouge Rouge üstüne de bunu sürdüm vücut losyonu bu da güllü diye kullandım ne zaman aldım bilmiyorum unutmuşum cildiniz cok kuruysa yeterli degil bence ama bıraktıgı doku güzel emilmesi uzun sürmüyor 🌹
TombulHatun Rouge ben bugün ss almaktan yoruldum ☺️ bir sürü sipariş vereceğim ürün oldu bu post bana daha faydalı oldu 🤣
Bsrkaya Rouge ooo Gül’den girersekk biz ISPARTALIYIZZ has gül urunleri bizim oradadır 😂😂 gaza geldimm ne istiyorsan soylee gül reçeli mi ? Gül kremi mi gül vucud losyonu gül parfüm gül oda spreyi gül tesbih aklinaa neee gelirse hass gül vee kalıcı gülll onlardan da atayım sana onları kullanıyorum bende 😂
Bsrkaya Rouge bişey soyleyeceğim bu kürü sampuanlar da yıkanmıyor değil mi köpük gibi sıkıyorsun ıslak saça ?