Rouge TombulHatun gittim o sac kreminin diger versiyonunu da aldım rafta ne kadar varsa aldım biliyorum fiyatı artıcak ben makyaj odasına bir gireyim komple kullanmadıgım bakım makyaj ne varsa toplıyım kullanmadıklarımı dagıtıyım kullanılmısları atıyım arınalım 😂
Bsrkaya Rouge ayyy çok iyi terapi olur haa 😂 bende geleyim mi yardıma shsjs yanlız ojelerin rengi çok tatlııı 🙈 en sevdiğim soft renkler 🧡 yalnız neden bizden başka kimse gelmiyorr.🤷🏻♀️ Millet bakım mi yapmiyor yada o kadar görsel atıyoruz hicc merak da mı etmiyor çok şaşırdım doğrusu 🤔
Bsrkaya TombulHatun bende değildim veee hiç sürmedim bunu memnun kalan bir kişinin tavsiyesi üzerine aldım enfeksiyon falan için değil koku için mesela bu çok iyi geliyor koku falan olmuyor beğendim bende tabularımı yıktım veee aldım sonuç beğenildi 😂
Bsrkaya Rouge kız daha yeni gelebildim yardırmıssinız vallahii 🤭 ayy sahilde yurumek yemek bulaşık derken yoruldum vallahi hemen ışık hızıyla kostum buraya 🙈
Bsrkaya Rouge tamam bunu akşam yap şöyle bize bizde alalım yapalım 😂 vallahi karıştırdım ya herşey çorba oldu bendee 😂 himm tamam böyle ayrı ayrı anlatınca daha iyi geldii 🙈 benim tek eksiğim su maskeleri alicam yuzume gözüme birde kuru saça uygulanan saç köpüğü alicam onu da yine sırf kokusu için alicam 😂 çünkü benim saclarım çok düz olduğu icin extra bir bakıma ihtiyacim yok keratin bakımı yaptırmıştım 1 ay oldu vallahi pişman oldum 😂 kuaför bile dedi senin saçında yıpranma yok ki niye yaptırıyorsun diye bilmiyorum ki keratin neye iyi geliyor çok duyuyordum denemek istedim denemis oldum 😂 sonuç hiç birşey farketmedi amaa saç köpüğü çok işime yarar missler gibi koksun çiçeklerim 🌸
Rouge Bsrkaya ben sana dedim yapma diye sanırım sendin söylemiştim emin değilim dkdkdkdk olsun bisey olmaz benim sacımda düz ama karısmasın pürüssüz parlak olsun diye en cok taramak için cok uzun kalın telli böyle ürün sart kuru sac hic taramam ya sprey ya krem ya böyle seyler olucak
Rouge Bsrkaya boya yok herkes soruyor sacının rengi ne hangi boya diye ama boya hic yok beyazlarım çıkana kadar da boyamayı düşünmüyorum.sacım böyle kahveden acık hafif bebek sarıları olur ya arada kumral mı denir öyle hani bazı insanların sacları dogal açıktır ya böyle tarif edemedigin bir renk vardır hatta cogu kişi boyayla o rengi elde etmek ister asla tutmaz benimki o renk dkdk uzunluk olarak da popişimin yarısında dkdkdk masallah oyle popo varki tam kapatmıyor yarılıyor kdkdkd
Rouge Bsrkaya keske gelsen❤️teşekkür ederim canım 🥰sessiz okuyorlar forumda aktif zaten az bakım konusunda daha da az
Bsrkaya Bı ara bu soyulabilir maskeler cok popülerdi hatırladınız mi 🙈 şuan kullanmıyorum hatta bayadir kullanmıyorum ama içinde az bişey kalmıs o zaman ilk kullandiğimda benim için çok iyiydii çünkü ayva tüylerimi dahi alıyordu bembeyaz oluyordu şimdi lazer olunca bunu bıraktım aslında benim bunu kullanma amacım bir nevi ağda işlevini görsün diyeydi çünkü baya baya yüzümdeki ayva tuyleri dahi alıyordu. 😂 Pırıl pırıl oluyordumm ✨
Rouge Bsrkaya aayyyy eveeett hatırladım bende kullanmıstım bir kere dkdkdkd bu ürün üretiliypr mu artık? Bitir bare bulmuşken bitir at
Rouge Bsrkaya o zaten meshur dkdkd bende suan yeşili var ama bu konu beni cok düşündürüyor bak şimdi clinique makyaj temizleme suyu kullandım cok beğendim bir kerede çıkarıyor ben garnier iyi sanırdım garnier yoruyormus meger.clinique ise pamuğu sürdügün an resmen eritiyor makyajı cildinde ne varsa cildini tertemiz yapıyor az eforla cilde daha az zarar vererek ve daha az ürünle simdi düşünüyorum acaba mantıken aynı fiyata mı geliyor zaten garnier daha cok pamuk istiyor daha cok ürün istiyor digeri daha mı mantıklı onu mu alsam
Bsrkaya Bu ürün çok cokk iyii koltuk altı kararmalarına, diz, dirsek, kararmalarına cokk iyi geliyor kararmalar için aydınlık kremi gibi birşey o bölgelere ben hep bunu sürüyorum 🤗
Rouge Bsrkaya bunu kullanmayan var mıdır acaba ya bunu görünce lise aklıma geliyor beee herkeste vardı bende dahil dkdkd hala da vardır bak o zamanlara gittim simdi
Rouge Bsrkaya bak napıcaz biliyor musun hani diger postlardan da bahsettik ya acarız diye denemeli takı makı eger acarsak da bakalım katılım varsa bizde yaparız yoksa özele geceriz hep ozelden atarız rahat rahat
Bsrkaya Rouge Allahh seniii 🤭 senin popo benim kocisin poposuyla yarisabilir 🙈 adam da bir popo varrr bende yok yaniiii çünkü o çok basketbol oynamış kaslar bir diklesmis bir güçlenmiş bildigin karı poposu gibi dimdik 😂 bende ona şaplak atıyorum 🤭 benim popo orta duzeyde yaa vücuduma goree dik duruyor ama boylee waoowww olmam yanii çünkü ne popolarrr var 😂 bak senin saç rengin benim kızımın saç rengi olabilir çünkü tam senin tarifine uyuyorr 🙈🤗