Rouge uysalll o söylediklerimiz uzun zamandır yoklar forumda sen burda takıldıkca gorursun postlara falan göz at
Rouge uysalll aayy piknik yaptık mı kübra sen ben belki zeynoyu da alırız közde kahvemizi yaparız o su olan yere gidelim valla orda kimse yok meditasyon takla makla herseyi yaparız kimse garipsemez çünkü kimse yok 😂
uysalll Rouge hani kübranın sınavı vardı 😂olur olur güzel olur benimkiyle mi gidelim ben sana geleyim onları da alırız annen de gelsin ya prensesiiimm
Rouge uysalll pazar günü yaparız o zaman sınavı bitiyor😂olur annem de gelir erkekler toplassın baska yere gitsinler onlar naparsa yapsınlar bize de gelebilirler burda takılabilirler kız kıza yapalım ya
Rouge uysalll hahhaha valla annem seni öldürücek biliyorsun 😂sen bize gel birlikte gider onları alırız benimkiyle gideriz
uysalll Rouge büyük arabayı al kalabalıgız esyalar da olacak zeyno gelmesin ya onun bebesi suya atlar vallah pesinde kostur kostur
Rouge uysalll hahahaha öyle deme bee senin çocuğun olursa sana da böyle derim bak 😂büyügü alırım kübra sürsün
uysalll Rouge benim olursa sana verecem sen egitirsin onu 😄kübra sürerse ben gelmem o yollardan nasıl gidecek yeni ehliyet aldı
Rouge uysalll bebekken sende kalsın sonra ver olur😂hayır trafige atılması gerekiyor aldıgından beri sürmedi kız sonra trafiğe çıkmaktan korkar
uysalll Rouge neyse emniyet kemerimi takarım ben vallah cocuk koltugumu da alırım😄erkenden gelecem size 3 saat sacını basını yapma