HurremSultan Yılların kokusuu komple setini alırım yıllardır. Kokusuu muazzam tenime en yakışan koku bu evet hafif evet hemen uçuyor ama napiiim çok yakışıyor tenimee
Bsrkaya HurremSultan pur blanca mii benim favoriii parfumumm 😂 şuan bende de var hala aynısı kremi ve parfümü aşkım bu kalıcı oluyor ki bende kokusu ucmuyor bu ürünün çok menumum bende koltukaltı rol onu ve vücut spreyi kremini parfümünü hepsi aynı anda tüket bak bakalım uçuyor muu 😂
HurremSultan TombulHatun whahaha kız @Rouge ardleemm odam var diyor benim toplasan attığım ürün 15 xgjsvxbx
Rouge HurremSultan tek ürün bile olabilir postumda sınır yok farketmez olay muhabbet bakımlasmak ama bak simdiden söylüyorum koca moca yok bu postta 😂geceliklere gelince oh oh linkler linkler bakıma gelince koca yoksa yoksun oyle olmaz
HurremSultan Bunu da kıl maskesi diye aldım altın maske çıktı sgsgxhs kocamla qradq bakim yapasımız tutunca yapıyoruz ehehhehe Bi ise yaradığı yok hani
HurremSultan bir çok marka denedim ama bimdeki burun bantları hepsine bin basar gxsnhxxn banyo sonrası yapınca Cook daha ise yarıyor ama tek başına komple bitirmiyor tabiki
HurremSultan TombulHatun @Rouge @Bsrkaya siz bu kremi daha önce gördünüz mü askomlar bunun hakkında soyliycekleriniz varsa dinlerim😍
HurremSultan Birde bu var askomlar bunu da çok seviyorum çok yoğun makyaj yapınca çok güzel cikariyor😁
Bsrkaya HurremSultan ayy allahimm eskilere gittim garnierin aktif saf temizleyici bilmeyeen yok yaaa 🙈🙈 acnelyse hayır aşkım bu kremi bilmiyorum
Bsrkaya HurremSultan Aahha bu bende de var atmadım buraya bende kullanıyorum kokusu çok iyi amaa 😂 öyle demee 😂 arko yu atmazsin yaaa 😂Allah seniii her evin Arko kremi o babamız yaa 😂
Bsrkaya HurremSultan bu elidoruda kullandım bunun kokusu da güzel. Ama ben en çok Argan yağını kullanıyorum sacimaa çok beğeniyorum 🤗
HurremSultan Bsrkaya bende çok uzun süre gidiyor ya saçımda boya yok o yüzden pek gerek duymuyorum böyle ürünlere 🥰
HurremSultan Bsrkaya evet hepsini bir arada kullanıyorum zaten 5li seti var bendeee😍😍 tenime Cook yakışıyor ama ben yoğun yoğun koymayı seviyorum galiba ya ahahhha o yzden her banyoya gittiğimde Bi iki fiş sıkıyorum kendimeeeghh
HurremSultan Bsrkaya valla bunları kocam alıyor xgjsgxhxhx beraber bakim yaoiyoruz o benden de bakim sever 🤭😁😁
Bsrkaya HurremSultan bu kırgın çiçeklerde ki kemalim de kemalimm değil misin sen yaa bitiriyosun beniii 😂
HurremSultan TombulHatun sivilce lekelerine iyi geliyor aşkım. Çok ağrı bir krem ama ya dinlendirerek kullanıyorum yüzümde.
Rouge Bsrkaya benim ürünlerin hic biri dısarda degil parfüm ayakkabı çanta gibi güzel görünen seyler görünür sekilde digerleri hep ozel yaptırdım o kadar dolapların içinde ben düzenliyim artık bilmeniz lazım beni tombul biliyor ya dkddk