Rouge Bsrkaya hahahahahaha cok tatlısııın ya dogru söylüyorsun ben oruclu degilim ya bugün ondan 😂sonra bekliyorum 🥰
Rouge TombulHatun daha ne olsun 😂😂😂ramazanda tombulumuz😂ondan once pudra mudra diyordun degişik fikirler veriyordun valla😂😍
TombulHatun Rouge ya onları yine yapıyorm ya 2 gündür misafirim var bizde nisan ayı geçen yılın kapanış ayıdır onuj yoğunluğu bu ay duşa girince şükür diyorum bakım neymiş 😄😄
Rouge TombulHatun valla benim de cok misafirim vardı bu ay misafir ayı mı ne dkdkd simdide minik misafirimiz var uyuttuk inş altına yapmaz dkdkd
Rouge TombulHatun yerim o misafiri o degilde ben bu çocuğu gündüz gec uyuttum galiba bu saat oldu uyumadı normal mi tombulcum
Rouge TombulHatun 6 saat once uyumus sana yazmısım ordan baktım 1 saat kadar uyudu biraz daha beklerim bir daha uyutmayı denerim o zaman
TombulHatun Rouge 6 saat önce 1 saat uyuduysa uyuması lazım şuan bence yaşını bilmiyorum ama sen uyutmayı dene Ardlem
Bsrkaya Koşa kosaa geldiimmm 😂🥰 o zaman buradan devam edelim bence , oranın enerjisi düştü . Yeni sayfa olarak buradan temiz şekilde sağlam ilerleme buradan olsun 🌸 @Rouge @TombulHatun fotoğraflarimizi buraya atalım 🙈 @Rouge sen tekrardan buraya atabilir misin fotoğraflarını
Bsrkaya TombulHatun ahaha şuan bende çocuğu falan bosladim yaniii 😂 yemek falan Allah ne verdiyse artikk 😂
Bsrkaya TombulHatun yemeğim var allahdan onun vermiş olduğu rahatlık var 😂 son dakika ana yemek yapacam sadece tamam olur iftardan sonra ben sahile yürüyüşe cikicam ama girdikçe yazarım sürekli 🤗